UMUT ORAN DENİZLİ'DE KÜLTÜR EVİNE KAYIT OLDU

CHP ve Sosyalist Enternasyonal eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran Denizli’de belediye başkan adayları ve CHP’li vatandaşlarla bir araya gelerek sahaya indi. Seçim çalışmaları için ilçeleri ziyaret eden ve Denizli'nin ileri gelen sanayicileri ve firmalarıyla bir araya gelen Oran programını geçtiğimiz sene Eylül ayında açılan Bülent Ecevit Kültür Evi'nde sonlandırdı.

  • 01 Şubat 2019 - 17:25
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de seçim çalışmalarına eşlik eden ve bir gün boyunca Denizlili siyasetçiler ile Denizli'nin önde gelen sanayicileriyle bir araya gelen CHP ve Sosyalist Enternasyonal eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran Denizli programını CHP'li gençlerin kurduğu Bülent Ecevit Kültür Evi'nde sonlandırdı.

Partili gençlerin ve CHP'li bazı isimlerinde katıldığı kültür evi programında CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba'da Umut Oran'ı yalnız bırakmadı.

CHP'li gençleri kutlayan ve Bülent Ecevit Kültür Evi'nin Türkiye'ye örnek olması gereken bir proje olduğunu dile getiren Umut Oran, gençlerin isteğini kırmayarak Kültür Evi'ne kayıt oldu.

Çıkarken ise kültür evi duvarına tebeşir ile yazılı bir mesaj bırakan Oran, "Daha iyi bir gelecek mümkün" mesajı verdi.