DENİZLİ'DE POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİ: ÇOCUKLAR POLİSLERLE BULUŞTU

Kırsalda Sanat Var Derneği, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği yaparak Polis Haftası etkinlikleri kapsamında özel bir buluşma düzenledi. Sadettin Kıbrıslıoğlu İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle bir araya geldi.

  • 20 Nisan 2024 - 06:07
  • Son Güncelleme : 20 Nisan 2024 - 06:16

Etkinlikte, Emniyet Müdürlüğü ekipleri çocuklara meslekleri hakkında bilgi verirken, polislerin görevlerini anlattı ve merak ettikleri soruları cevapladılar. Öğrenciler, polis memurları, dernek temsilcileri ve öğretmenlerle birlikte çeşitli oyunlar oynayarak keyifli vakit geçirdiler. Ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı erken kutlama fırsatı bulan çocuklar, polis memurlarından bayraklarını aldılar ve neşeleriyle etkinliğe renk kattılar.


Etkinliğe katılanlar arasında özellikle İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve Asayiş Şube Müdürü Vekili Mehmet Fatih Gerger'in yanı sıra Yunus Tim ve Trafik Şube'den toplamda on üç emniyet çalışanı yer aldı. Katılımcılara, çocuklarla olan etkileşimleri ve destekleri için teşekkür edildi.


Kırsalda Sanat Var Derneği Başkanı Aysu Kumral, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "İlk olarak okul müdürümüz Feridun Işık beyefendiye teşekkür ediyorum. Toplumla uyum projelerini hayata geçirmek bizim için son derece önemli. Bugün Emniyet Müdürlüğümüzün bizlerle birlikte olması ve çocuklarımızla keyifli bir gün geçirmemiz bizleri mutlu etti. Duyarlılıkları için tebrik ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Benzer iş birliklerine devam ederek çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.