TMMOB MİMARLAR ODASI 49. OLAĞAN GENEL KURULU SONA ERDİ

TMMOB Mimarlar Odası 49. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri Ankara'da Gerçekleştirildi

  • 22 Nisan 2024 - 15:19
  • Son Güncelleme : 22 Nisan 2024 - 15:23

19-20-21 Nisan tarihlerinde, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası 49. Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri Ankara'da yapıldı. Üç gün süren etkinlikte, ülke, kent ve meslek sorunları ele alındı ve geleceğe yönelik çözüm önerileri sunuldu.


Genel Kurul'un ilk iki gününde yoğun tartışmalar ve görüş alışverişleri gerçekleşti. Katılımcılar, mimarlık mesleği ve kentleşme ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunarak, mesleğin geleceğine yön verecek önemli kararlar aldılar. Etkinliğin son gününde ise yeni dönemin yönetim kurulu ve diğer kurul üyelerinin belirlenmesi için seçimler yapıldı.

Yeni seçilen TMMOB Merkez Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dilerken, Denizli Şubesi üyelerinden bazı isimlerin çeşitli kurullarda görev alacağı açıklandı. Şube üyelerinden Sn. Arif Balkanay TMMOB Yönetim Kurulu'na, Sn. Süleyman Boz TMMOB Genel Kurul delegeliğine, Sn. İbrahim Şenel ise Mimarlar Odası Onur Kurulu üyeliğine seçildi.

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, seçilen üyeleri tebrik ederek, meslektaşlarının deneyimleriyle mimarlık ortamına büyük katkılar sunacağına inandıklarını belirtti. Şube, üyelerinin her zaman yanında olacaklarını ve onlara her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.