BAŞKAN DOĞAN ZEYBEK OYNAYARAK KUTLADI

23 Haziran seçim sonuçları açıklandı. 19:15'te yayın yasağının kalkmasının ardından Anadolu Ajansı ilk sonuçları duyurdu. Son dakika haberine göre sandıkların yüzde 99'u açıklanırken, Ekrem İmamoğlu seçimi yüzde 54'lük oy oranıyla kazandı. Binali Yıldırım'ın oy oranı ise yüzde 45'te kaldı.

  • 23 Haziran 2019 - 19:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'de İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesini coşkuyla kutladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker'in Delikliçınar Meydanı'na gelmesiyle kalabalığın coşkusu dahada arttı.

Akşam saatlerine kadar dakika dakika artan kalabalık, şarkılar ve danslar eşliğinde İstanbul seçimlerinin sonuçlarını kutladı.

Merkezefendi Belediye Başkanı saat 21.30 sularında başka programlara katılmak için meydandan ayrılırken kalabalığa zeybek ile veda etti. Çoşkulu kalabalıkla hep birlikte zeybek oynayan başkan Doğan herşey çok güzel oldu mesajı verdi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ise bir sonraki yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesinin CHP'li bir belediye olacağını dile getirdi.

Yoldan geçen araçların kornalar ile eşlik etmesi dikkatlerden kaçmazken merhum Denizli Milletvekili Kazım Arslan'da Denizli Belediyesi seçimlerinde yaptığı seçim şarkısıyla anıldı.