İKİ AYAĞI OLAN HOROZ DÖRT AYAK ÜSTÜNE DÜŞTÜ

  • 25 Temmuz 2020 - 21:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Süper Lig’in son haftasında Denizlispor, Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor ve Kayserispor’un ligde kalma mücadelesi verdiği haftada Denizlispor evinde mağlup olmasına rağmen rakiplerinin puan kaybı ile adeta dört ayak üstüne düştü. Horoz rakipleri sayesinde yenile yenile ligde kaldı...

DENİZLİSPOR 3 NET FIRSATTAN YARARLANAMADI

Mücalenin ilk yarısının 15 dakikalık bölümünde topa sahip olan taraf Denizlispor oldu. Rakip yarı sahada etkili olmasına karşın yeşil-siyahlılar net bir pozisyon bulamadı. 17’nci dakikada Sacko’nun ortasında penaltı noktasında boş pozisyonda topla buluşan Recep topu kaleciye nişanladı. İlk yarının ilk net fırsatı kaçtı. Yeşil-siyahlılar 18 ve 19’ncu dakikadalar Sacko ve Zeki’nin şutlarında gol yaklaşsa da Korcan başarılı kurtarışlarla bu şansı vermedi. Ankaragücü maçtaki en net tehlikesini 32’nci dakikada Cebrail’in ortasında Hüseyin’in topu kolunun altından kaçırması ile yakaladı. Mustafa Yumlu topu çizgiden çıkardı.

DENİZLİSPOR SON DAKİKA GOLÜ İLE YIKILDI

İkinci yarının başında Rodallega’nın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sacko’nun vuruşunda Korcan golü ayakları ile engelledi. Maçta 59’ncu dakikada Orgil’in şutu direğin hemen yanından auta çıktı. Denizlispor 60’ncı dakikada Rodallega’nın kafa vuruşunda gole yaklaştı. Top Korcan’ın bakışları arasında az farkla auta çıktı. Denizlispor’da 71’nci dakikasında Sacko’nun ortasında Rodallega muhteşem bir rövaşata vuruşu yaptı, yere seken top direğin üzeriden az farkla auta çıktı. Ankaragücü 75’nci dakikada Lobzhannidze’nin kafa vuruşunda net bir fırsattan yaralanamadı. Mücadelenin uzatma dakikalarında oyuna sonradan giren İlhan Parlak’ın golü ile Denizlispor maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.