GAZİNO KAVGASINDA BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ, İKİ KİŞİ AĞIR YARALANDI

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir gazinoda çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, ikisi ağır olmak üzere iki kişi yaralandı. Saldırganın, gazino girişinde bekleyerek çıkanlara rastgele ateş ettiği tespit edildi.

  • 13 Temmuz 2023 - 10:58
  • Son Güncelleme : 13 Temmuz 2023 - 11:01

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eğlence mekanlarının Tabakhane bölgesinde bulunan bir gazinoda çıkan bir tartışmanın ardından dışarı çıkan Muhammed A., yanında getirdiği tüfekle bir gazino girişinde beklemeye başladı. Muhammed A., gazinodan çıkanlara rastgele ateş etmeye başladı. Ayhan K., Murat C. ve Deniz Karakaş isimli üç kişi, silah sesleri üzerine dışarıya çıktılar ve çıkan çatışmada ağır yaralandılar. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Sağlık ekibi, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra onları hastaneye sevk etti.

Deniz Karakaş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer yaralıların tedavisi devam etmektedir. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.