DENİZLİ ROTARY KULÜBÜ’NDE DEVİR TESLİM

Denizli Rotary Kulübü’nde devir teslim töreni gerçekleşti. Denizli Nort Point otelde gerçekleşen törende Denizli Rotary Kulübü Başkanı Rotaryen Sidar Anıl Özalp başkanlık madalyonunu Rotaryen Mustafa Özcan’a devretti.

  • 13 Temmuz 2023 - 20:56
  • Son Güncelleme : 13 Temmuz 2023 - 21:00

Törene Rotary 2440 Bölge 2023-24 Dönemi Güvernörü Ayda Özeren, Denizli Rotary klübü, Pamukkale Rotary kulübü, Denizli Rotaract kulübü ve Delikliçınar Rotaract kulübü üyeleri ve misafirler katıldı. 

Sidar Anıl Özalp’ten dönem başkanlığını devralan Mustafa Özcan yaptığı konuşmada; “Bundan 5 yıl önce de kendi işim haricinde de insanlara faydalı olmak, işe yaramak ve dostluklar için üye olduğum Denizli Rotary Kulübünde şimdi de başkanlık yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. 160’dan fazla ülkede 1.200.000 civarında işinde ve mesleğinde başarılı, yüksek ahlak değerlerine sahip, toplum çıkarlarını kendi çıkarlarının üstünde tutan, kendinden önce hizmet felsefesini benimsemiş, profesyonel iş insanın oluşturduğu dünyanın en büyük hizmet kuruluşlarından biri olan bu topluluğun bir parçası olmaktan ayrıca onur duyuyorum.


Denizli Rotary Kulübünde yaptığı çalışmalar, geliştirdiği projeler ve emekleri için, kulübümüzü getirdiği nokta için Sidar başkanıma çok teşekkür ediyorum. Başarılı olacağından emin olduğum guvernör yardımcılığı görevi içinde tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım geçmiş dönem başkanı Sidar Anıl Özalp, gelecek dönem başkanı Ozan Demirer, sekreterimiz Selin Şenman, saymanımız Atilla Yaylagülü, yönetim kurulu üyelerimiz Eda Ünlü, Emrah Kısmetli ve tabi ki her şeyimiz Çağrı Ayten biz kendimiz, ülkemiz ve dünya için umut olmaya hazırız ve başlıyoruz. Kulübümüzün 2012. toplantısını ‘Dünyaya Umut Ol’ diyerek kapatıyorum” dedi.  Törende günün anısına Denizli Rotary kulübünün üyelerine plaket takdimi gerçekleşti.