SİNAN ATEŞ İÇİN YAPILAN HAYIRDA YÜZLERCE VATANDAŞ BULUŞTU

Denizli'de bir grup vatandaş, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş için hayır düzenledi. Hayır için buluşan yüzlerce vatandaş dualar eşliğinde Sinan Ateş'i andı.

  • 26 Ocak 2023 - 23:32
  • Son Güncelleme : 26 Ocak 2023 - 23:40

Kendilerine 'Sinan Ateş'in Kardeşleri' diyen bir grup vatandaş tarafından Müftü Ahmet Hulisi Efendi Camisi önünde hayır yapıldı. Mübarek Regaip Kandil Gecesi'nde  yüzlerce vatandaşın bir araya geldiği hayır sonrasında Rahmetli Sinan Ateş dualarla anıldı.


Hayrı düzenleyenlerden birisi olan Hüseyin Dereli, Haberci Kuş'a verdiği röportajda; "Regaip kandili münasebetiyle Rahmetli Doç. Dr. Sinan Ateş başkanımız için düzenlediğimiz helva hayrımızı gerçekleştirdik. Hayrımıza katılan ve rahmetli başkanımız için hayır duada bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu vesileyle Türk İslam aleminin  Regaip Kandilini kutlar, başta ülkemize ve İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini, Sinan başkanımızın canına kıyan ellerin, hak ettikleri cezayı almalarını ve bir an önce adaletin tecelli etmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederiz" dedi.