BUNUN ADI VAHŞET!

Pamukkale ilçesi Cumhuriyet mahallesinde müstakil bir evde bebek cesedi bulundu. Vücudunda darp ve izmarit izleri olan bebeğin şüpheli ölümüyle ilgili evde yetkili ekipler saatler süren bir çalışma başlattı.

  • 26 Ocak 2023 - 23:57
  • Son Güncelleme : 27 Ocak 2023 - 00:15

Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleşen kan donduran olayda; evde yaşları küçük olan 2 çocuğun sesleri üzerine yapılan ihbar sonrası bölgeye güvenlik güçleri gönderildi. Olay yerine giden ekipler, müstakil evin içine girdiğinde bir bebeğin hareketsiz yattığını tespit etti. Bölgeye sevk edilen sağlık görevlileri 1 yıl 9 aylık olan Murat Aslan Kılıç’ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olay Yeri İnceleme ekipleri evde detaylı çalışma gerçekleştirirken, 2 çocuk ekipler tarafından koruma altına alındı. Bebeğin cenazesi otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken korkunç detaylar gün yüzüne çıktı. Ölü bebeğin cansız vücudunda darp ve sigara izmariti izleri bulundu.

Hayatını kaybeden bebeğin babasının cezaevinde olduğunun öğrenildiği olayda, kendisinden haber alınmayan anneye ulaşılması için ekipler çalışmalarına devam ediyor. O anları korkulu gözlerle izleyen komşular ise eve girip çıkanın belli olmadığını ve çocuklara sahip çıkılmadığını iddia etti. Bebeğin kesin ölüm nedeni otopsinin ardından oraya çıkacak.

Kaynak: Denizli Duysun