ÇAMELİ'DE PERSONELE REKOR ZAM!

Çameli Belediyesi rekor bir zam kararı aldı. Çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 65 zam yapıldığı bilgisiyle en düşük işçi maaşı sosyal haklarıyla birlikte 13 bin lira oldu.

  • 26 Ocak 2023 - 20:29
  • Son Güncelleme : 26 Ocak 2023 - 20:35

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan  ile Hizmet -İş Sendikası Denizli  Şube Başkanı Sezayi Söylemez, Başkan Yardımcısı M. Ali Oğuz ve Birim Müdürleri Serpil Uğur, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Durmaz ve Sendika Temsilcisi Özlem Aydınhan’ın da katıldığı protokol imzalama merasimiyle, 696 sayılı KHK ile kadroya geçen işçilere  yüzde 65  zam yapıldı

PERSONELİMİZİN HAKKINI, ALIN TERİ KURUMADAN ÖDEMEYİ BİR GÖREV BİLİYORUZ

İmza merasiminde Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Birlikte görev yapmaktan kıvanç duyduğumuz işçi kardeşlerimiz başımızın tacı ve gurur vesilemizdir. Bütçemiz el verdiğince, sosyal hakların da iyi olduğu bir sözleşme imzaladık. Belediyemizin imkânları doğrultusunda yapabileceğimiz en üst limit artışını gerçekleştirdik. En Düşük Maaş yüzde 65 zam ile birlikte 13  Bin lira oldu" dedi.

Yeni ücretin hayırlı olmasını dileyen Başkan Arslan; "Çalışma hayatında emeğe büyük saygı ve alın terine ehemmiyet veriyoruz. İşveren emanetçidir, mülkün, rızkın sahibi Allah’tır ve Peygamberimiz Hz. Muhammed, ’İşçinin hakkını alın teri kurumadan ödeyiniz’ diye buyurmuştur. Biz yöneticiler de personelimizin hakkını alın teri kurumadan ödemeyi bir görev biliyoruz. Alın teri ile ekmeğini kazanan tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" dedi.