ŞENİZ DOĞAN MERKEZEFENDİ İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olması beklenen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hangi belediyeden aday olacağını açıkladı.

  • 05 Aralık 2023 - 20:18
  • Son Güncelleme : 05 Aralık 2023 - 20:23

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olması bekleniyordu. Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkanlığı için yeniden başvurdu. CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığında açıklama yapan Şeniz Doğan yeniden Merkezefendi Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu.

Merkezefendi için projeleri olduğunu açıklayan Doğan, bu projeleri gerçekleştirmek için yeniden Merkezefendi Belediye Başkanı adayı olduğunu ifade etti. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ise Şeniz Doğan'ı tebrik etti.

Başvuru için bugüne kadar beklemesinin nedenini Doğan şu şekilde açıkladı: “Bugün 5 Aralık Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün, bir kadın belediye başkanı olarak varlığımı Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyum. Aday adaylığı başvurumu bu anlamlı günde yapmak istedim ” dedi.

İlçe Başkanı Müjdat İlhan ise, Doğan’a başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Bundan sonra da derman belediyecilik örneğini yaşatmaya devam edeceğinden kimsenin kuşkusu yok. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Seçimle ilgili bir şüphemiz yok” dedi.