CHP'DE GENÇLER YÖNETİMLERE TALİP

Yerel seçimler yaklaşırken siyasetin nabzı sürekli yüksekten atıyor. CHP’de aday adaylığının son gününde Merkezefendi ve Pamukkale’de 20 yaşında iki genç meclis üyesi aday adaylığı koydu.

  • 05 Aralık 2023 - 23:14
  • Son Güncelleme : 05 Aralık 2023 - 23:30

Pamukkale meclis üyeliğine  aday adaylığı koyan Emirhan Ali Gönültaş Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aday adaylığını duyururken şu sözlere yer verdi; 

Değerli yol arkadaşlarım,

İkinci Yüzyılının ilk yılında  sizin de desteğinizle büyük bir yolculuğa çıkmaya adayım. 2028  sürecinde Tüm Türkiye’de CHP iktidarının taşlarını yerelden döşemeye adayım. Örgütlü kötülük üstümüze bütün karanlığıyla gelirken, sizlerle beraber gençlikten yeni bir umut doğurmaya adayım. Hürriyet devriminden işgal yıllarına, 68'den Gezi'ye bu ülke için bedeller ödemiş devrimci gençliğin bayrağını taşımaya adayım. 

Adalet için kilometrelerce yolu en ufak yorgunluk olmadan tepen bu kahraman partinin Pamukkale  Belediye Meclisine aday adayı olmanın onuruyla karşınızdayım.

Gelin hep beraber önce kentimiz Pamukkalemizde sonra tüm Türkiye’de Özgürlük, Eşitlik ve Kardeşlik şiarını yükseltelim. CHP iktidarını Pamukkale’den başlayarak tüm Türkiye'de kuralım.

Merkezefendi meclis üyeliğine  aday adaylığı koyan Enis kara  Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aday adaylığını duyururken şu sözlere yer verdi; 

Saygıdeğer Merkezefendililer, yol arkadaşlarım, kıymetli dostlarım..

Hayallerime ulaşmak için çıktığım bu yolda cesaretimi, altıncı filoyu soğuk denizlere döken “Tam Bağımsız Türkiye” diye haykıran Deniz’den Yusuf’tan Hüseyin’den alıyorum. Cesaretimi, İzmir’e çıkarma yapan işgalcilere gözünü kırpmadan ateş eden Hasan Tahsin’den alıyorum.Cesaretimi, Sivas Kongresi’nde Mustafa Kemal’e “Ya İstiklal Ya Ölüm sözünü söyleten Tıbbiyeli Hikmet’ten alıyorum. Cesaretimi, milliyetçiliği ülkenin dört bir yanına nakşeden Bülent Ecevit’ten alıyorum. Cesaretimi “Namuslular Da Namussuzlar Kadar Cesur Olmalıdır” diyen İsmet İnönü’den alıyorum. Ben, cesaretimi ülkemizin Ulu Önderi, Ebedi Başkomutan, dünya tarihinin en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyorum. Cesaretimi, 1923 yılından ‘68 ruhundan “Tam Bağımsız Laik ve Demokratik Türkiye” diye haykıran yüreklerden alıyorum.

Üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi İlçe Başkanlığı’na, Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylık başvurusu yapmış bulunmaktayım. 

Denizli Lise Komisyonlarından başlayarak birçok kademesinde görev almış olduğum partimizin belediye meclisinde, gençlerin temsilcisi olarak ilçemizin ve ilçe gençlerimizin her türlü sorununu çözmek adına belirlenecek ve seçilecek olan belediye başkanımız ile birlikte mücadele etmek için adayım.

Yorumlar (1)

  1. O.Karakaya
    • 07 Aralık 2023 - 10:32

    Enis tam bir örgütçüdür. Çalışkandır. Kendisi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi olup çekirdekten yetişmektedir. Başarılı olacağına inancımız tamdır.