ŞEHİT CENAZESİNDE CHP GENEL BAŞKANININ ÇELENKİNE SALDIRI

Şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın Cenaze Töreninde Olaylı Anlar: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Yönelik Saldırı

  • 26 Aralık 2023 - 19:08
  • Son Güncelleme : 26 Aralık 2023 - 19:16

Denizli'nin Tavas ilçesinde düzenlenen şehit Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan'ın cenaze töreninde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelenk kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından parçalandı. Cenaze töreni, siyasi gerginliğe sahne oldu ve olaylar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. CHP Denizli İl Başkanlığı ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmış değil.

Haberci Kuş imtiyaz sahibi Mehmet Özden'e konuşan CHP Tavas İlçe Başkanı, olayın şehit cenazesini siyasete alet etmeyi amaçlayan kurgulanmış bir hareket olduğunu belirtti. Başkan, bu durumun istenmeyen çirkin bir görüntüye neden olduğunu ifade ederek, "Tavas halkı bunu unutmaz ve muhakkak karşılığını verir" açıklamasında bulundu.

Olay, cenaze töreninin duygusal atmosferini siyasi bir gerilime dönüştürerek katılımcıları derinden etkiledi. Şehidin anısına yapılan tören, siyasi çekişmelerin gölgesinde kalarak kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. CHP Denizli İl Başkanlığı'nın konuyla ilgili yapacağı açıklama ve gelişmeler, olayın siyasi boyutunu daha net bir şekilde ortaya koyması bekleniyor.