BAŞKAN BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU

Teşkilatına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı takipten çıkın diyen Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci’nin MERTAŞ yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi. Skandal kararın ardından Merkezefendi Belediyesi bünyesinde görev yapmaya devam eden Semerci’nin kararı hala kamuoyu gündeminde…

  • 26 Aralık 2023 - 20:52
  • Son Güncelleme : 26 Aralık 2023 - 21:02

Merkezefendi Belediyesi için aday çıkarma hazırlığında olan İYİ Parti’de ilçe başkanının Şeniz Doğan’ı takipten çıkın talimatı şaşkınlıkla karşılandı. Kendi yönetiminde bile huzursuzluğa neden olan talimatın ardından İYİ Parti’nin Merkezefendi için mevcut adayı olarak düşünülen Fatih Coşkun’un hala istifa etmemiş olması konuşulurken, Semerci’nin de MERTAŞ’ın yönetim kurulu üyesi olduğu öğrenildi.

Hem Çal Belediye Meclis Üyesi, hem İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı olan Süleyman Semerci aynı zamanda Merkezefendi Belediyesi’nin şirketi olan Merkezefendi MERTAŞ A.Ş.’nin yönetim kurulu üyesi olması şaşkınlığın boyutunu bir üste taşıdı. Henüz görevinden istifa etmemiş belediye başkan yardımcısı Fatih Coşkun ile adaylık süreci başlatmaya hazırlanan Semerci, hem Merkezefendi Belediyesine ait şirketin yönetim kurulu üyesi olup hem de nasıl siyasi rekabet içerisine girecek merak konusu oldu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in savaş ilanı duyurusundan sonra verilen talimatla kılıç çeken Semerci’nin görevinden ne zaman istifa edeceği, mevcut başkan yardımcısı Fatih Coşkun’un adaylık açıklaması yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.