SARAYKÖY'DE FESTİVAL HALUK LEVENT İLE NOKTALANDI

Sarayköy Belediyesi tarafından 15. kez düzenlenen Tarım ve Kültür Festivali, Anadolu rock müziğinin sevilen ismi Haluk Levent’in unutulmaz konseri ile sona erdi. Sarayköy festivali, çevre il ve ilçelerden akın eden on binlerce müzik severin katılımıyla final yaptı.

  • 28 Ağustos 2023 - 07:06
  • Son Güncelleme : 28 Ağustos 2023 - 07:11

Sarayköy Belediyesi tarafından ilçenin tarımı, turizmi ve kültürü öne çıkarılarak düzenlenen Tarım ve Kültür Festivali, bu yıl 15. kez düzenlendi. 5 gün boyunca birbirinden değerli sanatçıların seslendirdiği şarkılar ile müziğe doyan Sarayköylüler, festivalin son gününde sevilen sanatçı Haluk Levent ile coştu. 


Konser alanını tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, ünlü Rock'çının hafızalarda yer edinen şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. 

Haluk Levent'in muhteşem performansıyla eğlencenin tadını çıkaran on binlerce kişi, unutulmaz bir gece yaşadı. 


Çevre il ve ilçelerden akın ederek Sarayköy’ü dolduran hayranları, Rock müziğin Türkiye'de ki en önemli temsilcilerinden olan Haluk Levent'in etkileyici sahne performansı esnasında bol bol fotoğraf ve video çekti. Konsere katılanlar, telefonlarının ışıklarını yakarak harika bir görsel şölen oluşturdu. 

Müzikseverlerin hayranlıkla izlediği Haluk Levent, konser boyunca sahnedeki enerjisiyle harika bir atmosfer yaratarak izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.


Zaman zaman sahneden inerek şarkılarını hayranlarıyla söyleyen Haluk Levent, festival coşkusunu zirveye taşıdı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı festivalin son gününde Sarayköy on binleri ağırladı.

Haluk Levent’e efe heykeli ve çiçek takdim eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Tarım ve Kültür Festivalimizin bu son gecesinde hepiniz hoş geldiniz. Dolu dolu sağlıklı, huzurlu bir şekilde başlayıp, devam eden festivalimiz bugün zirvenin üstünde bir sanatçımız olan Haluk Levent ile sona eriyor. Başarılı sanatçımız hem sanatta kalbimizde yer aldı. Hem de iyilik harekeleriyle. Onunla ve yaptığı faaliyetlerle gurur duyuyoruz. Ben bu festivalde emeği geçen herkese, bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Festival, Haluk Levent’in söylediği İzmir Marşı eşliğinde havai fişek gösterisi ile sona erdi.