MHP İL BAŞKANI YILMAZ: KIZILELMA YÜRÜYÜŞÜMÜZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, MHP’nin Cumhuriyetimizin 100. yılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı’na hazır olduğunu belirterek; “Kızılelma yürüyüşümüz kararlılıkla devam edecek” dedi.

  • 27 Ağustos 2023 - 21:50
  • Son Güncelleme : 27 Ağustos 2023 - 21:54

Sarayköy, Honaz, Çardak, Bozkurt, Çivril, Çal, Bekilli, Baklan, Çameli, Beyağaç ve Kale ilçe kongrelerini tamamlayan MHP Denizli İl Teşkilatında, demokrasi şöleni bugün de Tavas, Acıpayam ve Serinhisar’da devam etti. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Solak’ın yanı sıra siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı kongreler, geniş katılımlarla gerçekleştirildi.


Seçimlere tek aday olarak sandığa giden mevcut Tavas İlçe Başkanı İbrahim Çavuşlu, Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün ve Serinhisar İlçe Başkanı Hakan Ertuğrul yeniden göreve seçilerek güven tazeledi.


Kongrelerin yapıldığı salonları dolduran kalabalığa MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin selam ve mesajını ileterek konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Cumhurun 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta elde ettiği demokrasi zaferinin, yerel seçimlerde taçlanması ülkemizin geleceği açısından mühim ve milli bir zarurettir. Nitekim belediye yönetimlerindeki zillet gölgesi, muhakkak surette kaldırılmalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur İttifakı’yla bu göreve hazırdır. Mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini ve hatta daha çoğunu eklemeliyiz. Cumhur İttifakı’nın doğasına ve ruhuna muvafık hareket edip muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin yürek yaralayan makus ve meyus hallerine son vermeliyiz. İşleyen kongre takvimimiz sonucunda temin ve tecelli edecek dinamik teşkilat yapımızla, başarıya ulaşacağımızdan, Türkiye’mize sonuna kadar sahip çıkacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın”  diye konuştu.


“Türkiye marka değeri çok büyük bir ülkedir” diyen MHP İl Başkanı Yılmaz, konuşmasını söyle sürdürdü:

“Cumhuriyetimizin 100.Yılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı’ diyerek MHP olarak çalışmalarımızı heyecanla ve şevkle sürdürüyoruz. Kızılelma yürüyüşümüz kararlılıkla devam edecek. Ayırmadan, ayrışmadan yerelde iktidarı, ülkede istikrarı sağlayacağız”