SARAYKÖY’DE DERYA ULUĞ FIRTINASI ESTİ

Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali’nin 4. gününde sahne alan Derya Uluğ, sevilen şarkılarını Sarayköy için seslendirdi. Başarılı sahne performansıyla da kendisine hayran bırakan Uluğ’un konseri renkli görüntülere sahne oldu.

  • 27 Ağustos 2023 - 21:38
  • Son Güncelleme : 27 Ağustos 2023 - 21:48

Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklerle ilçeyi tanıyan ve turizm noktalarını keşfeden misafirler, akşam saatlerinde gerçekleştirilen halk konserleriyle festival coşkusunu zirvede yaşıyor.   


Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleştirilen Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali 4. gününde müzikseverlerle Derya Uluğ’u buluşturdu. Türk pop müziğinin sevilen sanatçılarından Derya Uluğ, muhteşem sahne performansıyla sevilen şarkılarını Sarayköy için söyledi. 

Çevre il ve ilçelerin de büyük ilgi gösterdiği konserde vatandaşlar, Derya Uluğ’un seslendirdiği şarkılara eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadı.


Festivalin 4. gününe damga vuran konserde Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, başarılı sanatçıya ilçenin kahramanlığını simgeleyen efe heykeli hediye etti. Festivale katılan AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise sanatçıya çiçek takdim etti. 

Başkan Özbaş, “ Değerli sanatçımız Derya Uluğ, muhteşem coşkusu ile yüreklerimizi ferahlattı. Tekrar ayaklarınıza sağlık. Sarayköylü hemşehrilerimiz birlikte büyük işler başardık. Bundan sonrada hep birlikte başarmaya devam edeceğiz. Çünkü biz hep şunu söyledik; ‘Biriz, güçlüyüz, Sarayköylüyüz”


Başarılı sanatçıya çiçek takdim eden AK Parti Milletvekili Nilgün Ök ise, “Bende sanatçımız Derya Uluğ’a ve bu muhteşem orkestraya çok teşekkür ediyorum. Sarayköy’ün enerjisi çok güzel. Bizi sizlerle buluşturarak böylesi güzel bir festival hazırlayan Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.