ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Bütün burçlara etkili: Önümüzdeki bir kaç gün ayak ağrıları, kasık ağrıları, ödem, şişkinlik ve enfeksiyonlar meydana gelebilir. Bol bol su tüketin… Uğurlu renkler: Pazartesi ve Salı Kırmızı, Çarşamba- Perşembe - yeşil ? Cuma-toprak tonları, Cumartesi - turuncu ve sarı tonları, Pazar-gri - turkuaz (mavinin her tonu)

  • 19 Nisan 2020 - 20:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç

Sevgi koçlar bu hafta sizleri kariyerleriniz de köklü değişimler bekliyor. fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Otoritelerden destek görebilir, kendi işinizi kurabilirsiniz. Finansal olarak rahatlayacağınız bir dönem başlayacak, sorumluluklarınız artacak. Bütün gözler sizin üzerinizdeyken özel hayattan çok işe vakit ayırmanız gerekebilir.

Boğa

Sevgili boğalar bu hafta yurt dışı ve eğitim konuları gündeminizde olacak bazı olaylar ters gitsede kendinize olan güveniniz bitmemeli. size şans getirecek olan yeni ay 23 nisan da burcunız da gerçekleşiyor. Zorlu olan ne var ise kolaylaşacak. Kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Evliliği ve ilişkisi sonlanmış olanlar yeni aşk bulabilir kapılarını çalabir.

İkizler

Sevgili ikizler bu hafta yakın gelirlerin desteğini alabilir. Miras, nafaka, tazminat davalarınız varsa sonuçlanabilir. Eş ve yakın gelirlerinde artış ve iyi fırsatlar gelişebilir. Cinsel yaşamınız biraz renklenebilir. Ancak hafta sonuna doğru yakın çevrenizi ilgilendiren geçişler mevcut. bir yakınınızın ameliyat yada vefat haberini alabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili yengeçler bu hafta evlilik kararı alınabilir. İlişkiler resmiyet kazanabilir. Uzun zamandır anlaşmazlıklar yüzünden yürüttüğünüz evlilikleri sonlandırıp kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz . Yer değişikliği gündeme geleblir. Ticari ortaklıklardan yara alabilir ve güveniniz sarsılabilir yollarınızı ayırabilirsiniz. Diyet ve spora başlamak için mükemmel zaman.

Aslan

Sevgili aslanlar bu hafta önemli kararlar alabilir iş ve yer değişikliği olabilir, atama tayin teklifleri gelebilir. İş arayanlar iş sahibi olmanın planını yapacak ve kariyeriniz şekillendireceksiniz. Sağlık hassas olacak; ameliyat ve sağlık sorunlarına açık olunabilir. Çocuk bekleyenler çocuk müjdesi alabilir. Ödemelerinizde zorluk yaşayabilirsiniz paranızı iyi değerlendirin.

Başak

Sevgili başaklar bu hafta hamilelik ve çocuk müjdelerine açık olacak.Yeni mesleki eğitimlere ilgi artabilir. Hobi edinebilirsiniz. Riskli yatırımlarda para kaybı olabilir; dikkat. Bekarlar hayatının aşkı ile tanışabilir. İlişki alanınız hafta sonuna kadar yoğun ve heyecanlı geçecek.

Terazi

Sevgili teraziler bu hafta taşınma, yer değişikliği,evde düzen ve yenilikler gündeminizde olacak. Ayrılanlar barışabilir ve Ilişkisi olanlar ilişkilerini ciddi boyuta taşıyabilir. Yuva kurma önceliğiniz olacak. Borç alıp verme ile ilgili aile içi gerginliklere, ebeveyn sağlıklarına dikkat.

Akrep

Sevgili akrepler bu hafta telèfon bağlantılarını ile meşgul olacak yarım kalan işlerinizi kolayca halledebileceksiniz. Yeni bir işe adım atıp ticarete girebilirsiniz. Ticaret olumlu etkiler ile destekleyecektir. Kardeş ve kuzenlerle bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Araç alım-satım, taşınma gündeme gelebilir. Aşk size iyi gelecek; heyecanlı bir aşk sizi bekliyor.

Yay

Sevgili yaylar bu hafta para ve finansta şans sizden yana. Geçmiş haftalarda beklediğini alamayanlar pazartesi ayın koçta ki başlangıcı ile gelir ve şans konularında beklediklerinizi alacaksınız. Yeni iş fırsatları, yeni kararlar alınabilir. Bekarlar evlenebilir. Vergi ve cezalara dikkat.

Oğlak

Sevgili oğlaklar bu haftanın en etkileneni sizsiniz çünkü burcunuzda birçok etkileşim olacak. Evlilik, çocuk, iş ve bir çok sorumluluk hayatınıza gelecek. Bedeniniz ile ilgili değişikliğe gidebilir, ameliyat geçirebilir bir tedavi alabilirsiniz. Kötü giden evlilikler sonlanabilir. Bebek haberleri gündeme gelebilir. Bekarlar aşkına kavuşabilir. İş değişikliği, terfi gelebilir.

Kova

Sevgili Kovalar bu hafta önseziler kuvvetlenecek. Haberci rüyalar sizlere mesajlar ile ulaşacak. Spiritüel konulara ilgi artışı olabilir. Eğitim alabilirsiniz. Toplumsal konularda önderlik edebilirsiniz. Platonik aşlar ve küsler bir araya gelebilir. Gizli düşmanlar fark edilebilir. Sırlar ve yasak aşklar açığa çıkabilir.

Balık

Sevgili balıklar bu hafta aşk kapıda. aşk ve uzun zamandır beklediğiniz çocuk haberleri alabilirsiniz. Hayatınızın aşkı ile tanışıp hızlı evlilik kararları alınabilir. Yazılı veya sözlü sosyalleşeceğiniz bir hafta olacak.; yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Sorumluluk almayı öğreneceğiniz bir hafta . Kilo verebilir bedeninize özen gösterebilirsiniz.