OTOBÜS SANDIKLI'DA KAZA YAPTI ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Denizli'nin markası haline gelen otobüs firmasına ait bir otobüs Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde şarampole yuvarlandı, 30 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan bazı yaralılar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı

  • 19 Ağustos 2020 - 07:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kaza, sabaha karşı saat 4.15 sularında Afyonkarahisar-Antalya karayolu 50’inci kilometresi Yolkonak köyü yakınlarında meydana geldi. Alanya’dan, Bursa’ya giden Ziya K., yönetiminde ki 35 PK 367 plakalı yolcu otobüsü Yolkanak Köyü yakınlarında sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkınca olanlar oldu.

Yol kenarındaki tarlaya giren otobüs yaklaşık 5 metre gittikten sonra durabildi. Kaza sonrası olaya şahit olan diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü ve personelle birlikte yolcularında aralarında olduğu 31 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesi ile Afyonkarahisar’da ki çeşitli hastaneler kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, 1 yaralının ise tedaviyi kabul etmediği bildirildi.