KAZADA ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ: 1 ÖLÜ

Denizli'nin Çal ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu 1 kişi öldü 8 kişi yaralandı.

  • 19 Ağustos 2020 - 07:26
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çal ilçesi Denizler Mahallesi’nde meydana gelen kazada Çivril ilçesinden Denizli kent merkezine seyir halinde ki Mehmet S. yönetimindeki 20 ADD 056 plakalı Ford markalı minibüs kavşağa yaklaştığı esnada, Denizler Mahallesi istikametine seyreden Yıldırım D. idaresindeki 20 ACN 226 plakalı Renault marka otomobil ile kavşakta kaza yaptı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüs şarampole yuvarlandı. Olaya şahit olanların ihbarları üzerine bölgeye polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler itfaiyenin yardımı ile otomobil ve minibüs içerisinde bulunan yaralılar çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar Honaz Devlet Hastanesi ve Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza sonucunda, minibüs içerisinde yolcu konumunda bulunan 1’i çocuk olmak üzere 5 kişi ve sürücü yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Mehmet S. kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Yıldırım D., eşi Nisan D. ve kızı yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Meydana gelen trafik kazasında 1 sürücü hayatını kaybederken 2’si çocuk olmak üzere 8 kişi yaralandı.