MÜJDAT İLHAN: DEVLET KURUMLARI TİCARETHANELERE DÖNÜŞTÜ

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, mahalle temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

  • 12 Mart 2023 - 19:57
  • Son Güncelleme : 12 Mart 2023 - 20:01

Bereketler Toplantı ve Sergi Solanında verilen kahvaltıya İl Başkanı Ali Osman Horzum, Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileriyle mahalle temsilcileri katıldı, deprem bölgesine ve depremzedelere yapılan yardımlar ile seçimde izlenecek yol haritası ele alındı.


Konuşmasına deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza başsağlığı dileyerek başlayan Müjdat İlhan, toplantıya katılan tüm partililere teşekkür etti.

Ülke olarak zor bir dönemden geçildiğini vurgulayan İlhan, “AKP iktidarında Devletimizin kurumlarının içinin nasıl boşaltıldığına hep birlikte şahit oluyoruz. Tek görevi vatandaşlara karşılıksız yardım etmek olan kurumlarımızın, liyakatsiz yönetimler nedeniyle adeta birer ticarethaneye çevrilmiş olduğuna üzülerek şahit olduk. Eğitim, ekonomi, sağlık, adalet, ifade özgürlüğü ve benzeri konularda ülkemiz her geçen gün dünyada alt sıralara geriliyor. Bu kritik süreçte, tek adam rejiminin yaptığı olumsuzlukları elbette eleştireceğiz ve vatandaşlarımıza çözüm önerilerimizi anlatacağız. Hükümeti eleştirmenin devleti eleştirmek olmadığını anlatacağız” dedi.

Seçime yaklaşık 2 ay kaldığını ve bu kısa süreçte bükün vatandaşlara ulaşılması gerektiğini ifade eden İlhan, “Bu süreçte Millet İttifakı bileşenlerine tüm partililerimize görev düşüyor. Rehavete düşmeden, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. İktidar yürüyüşümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için toplantımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Geliyor, gelmekte olan” ifadelerini kullandı.