DENİZLİ'DE KADIN CİNAYETİ: KOCA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ, KENDİNİ DE VURDU

Denizli'de gerçekleşen bir olayda, tartıştığı eşi Arzu Tutal'ı öldüren Hıdır Tutal adlı koca, aynı silahla kendini başından vurarak ağır yaralandı. Olay, Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi'nde meydana geldi. Hıdır Tutal, servis şoförü iken eşi Arzu Tutal ise bir tekstil işçisiydi.

  • 12 Mart 2023 - 20:13
  • Son Güncelleme : 12 Mart 2023 - 20:16

Edinilen bilgiye göre, Hıdır Tutal evde eşiyle tartışmaya başladı ve sonrasında silahla defalarca ateş etti. Ardından kendine de aynı silahla ateş eden Hıdır Tutal, eşiyle birlikte kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine giden sağlık görevlileri, itfaiye yardımıyla içeri girerek talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi ve Hıdır Tutal'ı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdılar.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kadının cansız bedenini adli tıp kurumu morguna kaldırmak üzere otopsi için hazırlık yaptılar. Baba Hıdır Tutal'ın durumunun hala ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bu üzücü olay, toplumda infiale neden oldu ve geniş bir kınama dalgasıyla karşılandı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gerekli adli işlemlerin yapılacağını açıkladılar.