MİLLETVEKİLİ KARACA: ÜRETİCİ İSYANDA

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, yoğun TBMM gündemi ve Meclis mesaisiyle yetinmedi, korona virüs salgını döneminde yerinde incelemeler yapması için illerden gelen talepleri karşılamak için farklı illerde saha ziyaretleri gerçekleştirdi.

  • 14 Haziran 2020 - 14:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Gülüyle meşhur Isparta’da sabahın 4’ünde tarlaya gül toplamaya gelen gül toplayıcısı emekçileri ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı, bölgenin geçim kaynağı olan gülde geçen yıl 2,5 liradan kilosunu topladıkları gülün bu yıl da en azından 3 lira olmasını bekleyen işçileri dinledi. Karaca, gülünü daha önceki yıllarda 9 liradan satabilirken bu yıl 5 liraya vermek zorunda kalan üreticilerin devletten ton başına destek taleplerinin karşılanması gerektiğini ifade etti.

ÜLKEMİZİN VARLIKLARI OY UĞRUNA HEBA EDİLEMEZ

Su hacmi azalan ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Eğirdir Gölü için siyasiler, STK’lar ve halkın katılımıyla gölün başında basın açıklaması yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, tespitlerin yanı sıra çözümü de önerdi; seçim öncesi Eğirdir için söz veren iktidar milletvekilleri ve siyasileri sözlerini tutmaya davet etti.

AYDIN’IN VERİMLİ TOPRAKLARINDA ÜRÜNLER YANMIŞ DURUMDA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Isparta incelemelerinin ardından Aydın’da; CHP’nin don, sel, çiğ gibi nedenlerle zarar gören bölgelerde ziyaretler gerçekleştirmesi için yaptığı program doğrultusunda Aydın’da tarım alanları ve tarlalardaydı. Aydın İl Başkanı ve partililerle birlikte narenciye ve zeytin bahçelerinde üreticiyi dinleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ziraat odaları ve ilgili meslek odalarında talepleri not etti.

ÖZGÜCÜMÜZ ÇİFTÇİMİZ, ÖZKAYNAĞIMIZ TOPRAĞIMIZ

Ülkenin asıl gücünün, öz kaynağının tarım olduğunu belirten Gülizar Biçer Karaca, Denizli Güney ilçe ziyaretinde bu zor zamanları atlatmak için partisinin somut çözüm önerileri sunduğunu, Sarayın tek adam aklının görmediği vatandaşın yanında olmaktan, derdine derman için çalışmaktan vazgeçmeyeceklerini vurguladı.