MERKEZEFENDİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU

Başkan Doğan şehir turu yaptı, hemşerilerinin bayramını kutladı…

  • 19 Mayıs 2020 - 16:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ilk olarak Merkezefendi Kültür Merkezi’nde, Denizli Bisikletliler Derneği üyeleri ile buluşarak belediyeye kadar bisiklet turu gerçekleştirdi.

Sonrasında ise Başkan Doğan, Denizli Off-Road Kulübü, Denizli Vosvos Kulübü ve Denizli Motosikletçiler Derneği üyeleri ile birlikte şehir turu yaptı. Arkası açık araca binen Başkan Doğan, hemşerilerini selamlayarak bayramlarını kutladı.

Renkli karelerin ortaya çıktığı etkinlik, vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gördü. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, şehir turundan sonra ise Merkezefendi Belediyesi Bando Takımı ile birlikte mahalleleri dolaştı. Merkezefendililer evlerinden, Başkan Doğan ve bando takımına eşlik ederek bayrak sallayıp şarkı söylediler.

Kutlamalara Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Atıcı Bakcan, Necdet Yılmaz ve Fatih Coşkun ile meclis üyeleri katıldı.

19 Mayıs coşkusunu ve ruhunu yaşatmak istediklerini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün kurtuluş mücadelemizin başlangıcının 101.yılı. Bütün Anadolu işgal altındayken Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük ateşini yakarak kurutuluş mücadelesini başlattı. Kuva-yi Milliye ruhunu bütün Anadolu topraklarına yaydı. Bir kez daha Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olarak bize düşen, 19 Mayıs coşkusunu yaşatmak, onun ilke ve devrimlerinden bir gün olsun ayrılmamaktır” dedi.

Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında hemşerilerimizle birlikte bayram coşkusu yaşıyoruz. Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimize hemşerilerimiz gerek evlerinden gerek caddelerden büyük ilgi gösterdi. Kendilerine 19 Mayıs ruhunu yaşadıkları ve yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Sabah ilk olarak Denizli Bisikletliler Derneği ile bisiklet turu gerçekleştirdik. Sonrasında Denizli Off-Road Kulübü, Denizli Vosvos Kulübü ve Denizli Motosikletçiler Derneği üyeleri ile birlikte şehir turu yaptık. 3 farlı bando grubumuz da mahallelerde bayram coşkusunu hemşerilerimize yaşatıyor. Bizler de bando takımımız ile bir araya gelerek hemşerilerimizin bayram coşkusuna ortak olduk. Birlikte daha sağlıklı daha güzel günlerde bayram coşkusunu yaşayacağımız günler diliyorum. Tekrardan Merkezefendililerin ve Denizlililerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.