MAHALLELİNİN İSTEĞİ MİNİBÜS SEFERİ

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Berberoğlu, İncilipınar Mahallesi’ni ziyaret edip, istek ve şikayetlerini dinledi. İncilipınarlılar, Berberoğlu’na “Kaldırılan minibüs seferlerini yeniden istiyoruz” dedi.

  • 01 Aralık 2023 - 17:45
  • Son Güncelleme : 01 Aralık 2023 - 17:52

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Türkay Berberoğlu, ilçe halkıyla birebir temaslarını mahalle ziyaretleriyle sürdürüyor. Berberoğlu’nun durağı bu kez İncilipınar Mahallesi oldu. Sokak sokak mahalleyi gezen, esnafa hayırlı işler dileklerini ileten, vatandaşlarla sohbet eden Berberoğlu, istek ve sorunları dinledi.


“MİNİBÜS SEFERLERİ YENİDEN BAŞLASIN” DEDİLER

Talep ve sorunları not alan, kendilerine görev verilmesi halinde çözümü için ne gerekiyorsa yapacağının sözünü veren İYİ Partili Türkay Berberoğlu’na hemen her İncilipınarlı, “Minibüs seferleri istiyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri, minibüs seferleriyle ulaşımın kendileri için daha kolay hale geleceğini söyledi. Mahalle esnafı ise, ulaşımın kendileri için önemli olduğunu, İncilipınar’a ulaşım kolaylığının işlerine olumlu yansıyacağını ifade etti.


BERBEROĞLU: KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Görüştüğü hemen her mahalle sakininin minibüs konusunu dile getirdiğini belirten Berberoğlu, göreve geldiklerinde talebi Denizli Büyükşehir Belediyesine ileteceğini, konunun ısrarlı şekilde takipçisi olacağını söyledi.