HONAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN İYİ PARTİ'DEN ÜÇ İSİM

İYİ Parti, Denizli Honaz için 2024 Yerel Seçim Aday Adaylarını Tanıttı: "İYİ Belediyecilik İçin Harekete Geçiyoruz!"

  • 01 Aralık 2023 - 17:58
  • Son Güncelleme : 01 Aralık 2023 - 18:10

Denizli İYİ Parti, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için Honaz İlçesi'nde aday adaylarını tanıttı. İl Başkanı Nihan Cihan Özden, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, Genel Başkanları Meral Akşener'in öncülüğünde Türk Milleti'ni vasata mahkum etmeyerek İYİ belediyecilikle buluşturacaklarını belirtti.


Özden, İYİ Parti Denizli teşkilatlarının, genel başkanlarının belirlediği hedefe ulaşmak için gece gündüz çalıştığını ve Denizli'nin her köşesinde vatandaşların ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye çalıştıklarını vurguladı. Honaz ilçesini İYİ belediyecilik anlayışıyla tanıştırmayı amaçlayan aday adaylarını kamuoyuna tanıtmak üzere toplandıklarını belirtti.


İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı, açıklamalarda bulunarak değerli başkan adaylarını kamuoyuna tanıtmak ve onlara destek vermek amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Adayların İYİ Belediyecilik düsturuyla Honaz'a hizmet etmek için başvuruda bulunduklarını belirten Çaybaşı, vatana, millete ve Honaz'a hayırlı olmasını diledi.


Ardından söz alan aday adayları kendilerini tanıttılar. Sağlık sorunları nedeniyle tanıtım toplantısına katılamadığı belirtilen Seçil Tok, Honaz doğumlu bir sigorta acentesi sahibi olarak hizmet verirken, aynı zamanda KADER Derneği kurucu üyelerinden biri olarak aktif görev alıyor. Sağlık sorunları nedeniyle basın açıklamasına katılamayan Tok, aday arkadaşlarını tüm kalbiyle desteklediğini ifade etti.

Diğer adaylardan biri olan Ramazan Aydın, Aytaş Mühendislik şirketinde doğalgaz inşaat işleriyle uğraşmakta ve Honaz Belediyesi Meclis Üyeliği görevini sürdürmektedir. Aydın, Aydınlık bir Honaz için yola çıktıklarını belirtti.

Son aday adayı Mahmut Serdal Uysal ise aile şirketinde ziraai ilaçlarla ilgili hizmet verirken, huzur, barış ve sevgi içinde bir belediyecilik anlayışı için yola çıktığını ifade etti. İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı ve aday adayları, Honaz'a yapıcı ve etkili hizmetler sunmayı hedefleyerek seçim sürecine giriş yaptı.