KENDİMİZLE YARIŞACAĞIZ!

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendili vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Gültepe ve Karahasanlı Mahallesi’nde hemşehrileri ile buluşan Başkan Subaşıoğlu, “Bugüne kadar ilçemize birbirinden önemli projeler kazandırdık. Yeni dönemde de yeni projelerimiz olacak. Hep daha iyisini yapmanın derdinde olacağız. Yaptıklarımızı yeterli görmeden, durmadan dinlenmeden çalışacağız, kendimizle yarış halinde olacağız” dedi.

  • 30 Ocak 2019 - 11:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Gültepe ve Karahasanlı Mahallesinde gerçekleştirilen buluşmalara Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve mahalleliler katıldı. İlk olarak Gültepe Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu hizmetlerini ve yeni döneme dair projelerini anlattı. Başkan Subaşıoğlu, “2014 ve 2015 yıllarında sağlam temeller atmak üzere çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 2016, 2017 ve 2018 yıllarında ilçemizde her alanda çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Özellikle 2018 yılında hepsi vizyon proje olmak üzere birçok projeyi hizmete açtık. Bu zincirin devamında önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ve mimarisiyle, dekorasyonuyla dikkat çeken Merkez Kütüphane var. Önümüzdeki dönemde de marka olan ilçemizi daha da ilerilere taşıyacağız. Birbirinden önemli projeler üzerinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Vizyon projeleri Merkezefendimize kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“GÜLTEPE MAHALLEMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Merkezefendi Belediyesi olarak her mahalleye dokunmak ve hizmet vermek adına birçok çalışma yaptıklarını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Gültepe ve Gümüşçay Mahallelerimizin buluşma noktasına Hükümet Konağımızı kazandırarak açılışını gerçekleştirdik. Hükümet Konağı’nın Gültepe ve Gümüşçay Mahallelerimizde olması için çok çaba sarf ettik. 28 yeni kurulan ilçe belediyesi arasında Hükümet Konağı'nı yapıp teslim eden ilk belediye olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak her mahalleye dokunmak ve hizmet vermek adına birçok projeye imza atıldı. Gültepe Mahallemiz bizim için çok önemli bir mahalle. Barbaros Kapalı Pazar Yeri’ni de en kısa zaman içerisinde yapmış olacağız. Mahallemize iki tane halı saha kazandırdık. En çok yol yatırımını Gültepe Mahallemize yaptık. Bizde rehavet yok. Yeni dönemde de yeni projelerimiz olacak. Hep daha iyisini yapmanın derdinde olacağız. Yaptıklarımızı yeterli görmeden, durmadan dinlenmeden çalışacağız, kendimizle yarış halinde olacağız. Daha çok çalışacağız, daha çok hizmet edeceğiz, hep beraber başarılı olacağız. 2019-2024 döneminde de Gültepe’ye ve ilçemize hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

“YENİ PROJELER YAPMAMIZ LAZIM”

Gültepe Mahallesi’nden sonra Karahasanlı’daki hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu büyük bir aşkla ve heyecanla çalıştıklarının altını çizdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Türkiye genelinde en çok ve en çeşitli proje üreten belediyeyiz. Bu projeleri ilçemize kazandırırken de hiçbir şekilde borçlanmıyoruz. Doğru strateji, doğru planlama ve doğru çalışma ile hizmete aldığımız projelerimiz Türkiye’nin takdirini alıyor, parmakla gösteriliyor. Tabi ki bunlar bize yetmez. Yeni projeler üretmemiz lazım. Merkezefendi Belediyesi olarak önümüzdeki dönemi kalfalık ve ustalık dönemi olarak görüyoruz. Kalfalık ve ustalık döneminde de aynı strateji ve planlama ile çalışacağız” diye konuştu.

“KARAHASANLI’YA ETÜT MERKEZİ GELİYOR!”

Yeni dönemde Karahasanlı Mahallesi’nin daha da hareketleneceğini ifade eden Başkan Subaşıoğlu, “Karahasanlı bölgemiz ile ilgili yatırımlarımız Allah’ın izniyle önümüzdeki dönem de devam edecek. Sadece Karahasanlı Mahallemize değil, Yenişafak ve Çakmak Mahallelerimize de hitap edecek olan en önemli yatırımımızı önümüzdeki süreçte ilçemize kazandıracağız. Eğitimle ilgili çok güzel bir proje yapacağız. Şehir merkezindeki Ticaret Lisesi nereye getirildi? Karahasanlı ’ya getirildi. Etrafını yollarıyla yaptık mı, yaptık. İnşallah önümüzdeki dönem sadece Denizli’nin değil tüm Türkiye’nin merak edip bakacağı, farklı mimarisiyle Karahasanlı Etüt Merkezi’ni de bu bölgeye kazandıracağız. Yapacağımız hizmetlerle, projelerle Karahasanlı mahallemiz daha da hareketlenecek. Bizleri bu akşam burada yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Dualarınızla ve desteğinizle çıktığımız bu yola aynı şekilde hep beraber devam edeceğiz” dedi.

“BU DÖNEMDE YAPTIKLARI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE YAPACAKLARININ TEMİNATI”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de, “Başkanımızın ilçemize kazandırmış olduğu projeleri hepimiz görüyoruz. Bu dönemde yaptıkları önümüzdeki dönemde yapacaklarının teminatı diyebiliriz. Bir olarak, beraber olarak, omuz omuza yolumuza, davamıza ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Güzel bir akşamda bizlerle beraber burada olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.