KAHVEHANE TUVALETİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Bir kaç gündür kendisinden haber alınamayan tekstil işçisi Denizli'de bir kahvehanenin tuvaletinde kanlar içinde bulundu. İlk belirlemelere göre şahsın intihar girişiminde bulunduğu tespit edildi.

  • 23 Ekim 2020 - 16:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale ilçesi Karakurt Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Erhan A. sürekli olarak gittiği kahvehaneye gitti. İşletme sahibinin dükkandan çıkmasını fırsat bildiği sırada tuvalete girdi. Bu esnada yandaki esnafa çay götüren işletme sahibini telefon ile arayan aile üyeleri, Erhan A.’nın birkaç gündür eve gitmediğini ve kendisinin yakın zamanda görüp görmediğini sorunca Erhan A.’nın tuvalete gittiğini gören işletme sahibi telefonu kapatarak adamın peşinden gitti.

İşletme sahibi tuvalet kapısını açtığında şok eden bir manzarayla karşılaştı. Erhan A.’yı kanlar içinde yerde gören kahvehane sahibi hemen çevredekilerden yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan ve tekstil işçisi olduğu öğrenilen Erhan A., sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede incelemelerde bulunurken hastaneye kaldırılan Erhan A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.