BEKÇİ TÜFEKLE ÜSTÜNE GELEN ŞAHSI SİLAHIYLA VURDU

Denizli’de, yol kavgası nedeniyle silahlar çekildi o anları bekçi silahını çekip tüfekle yürüyen bir kişiyi vurarak sonlandırdı.

  • 23 Ekim 2020 - 16:41
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'nde gerçekleşen olayda; mahalle ve çarşı bekçisi olduğu öğrenilen Ramazan U., ailesi ile birlikte 20 ADB 608 plakalı otomobiliyle seyir halinde iken; 34 SCF 828 plakalı kiralık aracın sürücüsü Sercan Ö. ile yol verme yüzünden sözlü tartışmaya girdi. Otomobillerinde inen iki taraf sözlü tartışması kısa sürede büyüdü. Bu sırada Burak G. isimli şahıs otomobilde bulunan tüfek ile Ramazan U.’nun üzerine yürümeye başlayınca olanlar oldu. Bekçi Ramazan U. o esnada yanında bulunan beylik tabancasını çekerek üzerine yürüyen şahısları durdurmak için Ramazan U., iki el havaya ateş açtı. Şahısların, tüfekle üzerine yürümeye devam etmesi üzerine Ramazan U., elinde tüfek olan Burak G.’yi kolundan vurarak etkisiz hale getirdi.

Yaralanarak kanlar içinde kalan Burak G., sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesine kaldırılırken, bu esnada yaralı şahsın kuzeni olduğu söylenen Orçun G. gözaltına alındı. Otomobil sürücüsü Sercan Ö. ise kaçtı. Çevrede geniş çaplı arama çalışmalarını başlatan polis ekipleri Sercan Ö.'yü çok uzaklaşamadan kıskıvrak yakaladı. Olayda 2 kişi gözaltına alınırken, bekçi Ramazan U. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.