DENİZLİ BU MEKANI KONUŞUYOR!

Denizli’nin Kınıklı mahallesinde hizmete giren 3 katlı ‘Cemil’ isimli gözde eğlence merkezi Denizlililerin hizmetine açıldı. Antalya merkezli olan, Unutulmaz ‘Bizimkiler’ dizisinin ‘Cemil’ konseptinden esinlenerek açılan işletme şimdiden kentin en gözde mekanı haline geldi.

  • 24 Ekim 2020 - 07:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Soner Civli, Durmuş Ali Okçu, Nazmi Burak Yılmaz ve Mustafa Demirtaş’ın sahibi olduğu mekan herkesin uğrak yeri oldu. Turizm kenti Denizli’de açılan nezih mekanda yok yok… Giriş katında Cemil, 2. katında Victoria Bar Salonu ve 3.katında Yeni Nesil Meyhane bulunan nefis mekanda pandemi kurallarına göre her şey düşünülmüş. Eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren Cemil isimli mekanda, Dünya Mutfağı da yer alıyor. 70-80 ve 90’lı yılların nostaljik gecesinin de eğlence hizmetine sunan mekan müşteri akınına uğruyor. 1.sınıf kalifiyeli personeli ve özellikle Nusret’in ekibinden oluşan aşçılarıyla adından sıkça bahsettiren mekanda; konser alanı, salon, kafe, bar ve meyhane bulunuyor. Bölgeye katma değer de katan Cemil, hijyeni ile de dikkat çekiyor. Özellikle Dünya Mutfağı’nı da Denizlililerin ayağına getiren işletmede yemekler de şov ile sunuluyor.

CEMİL (UĞURTAN SAYINER) KİMDİR?

Uğurtan Sayıner, 1 Ocak 1944, Samsun’da doğdu. Sayıner, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İktisat fakültesi mezunu olan Sayıner, 1962 yılında sanat hayatına tiyatro ile başladı. İttihat ve Terakki Tiyatrosu, TÖS Tiyatrosu, Arena Tiyatrosu, Gen - Ar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare ve Ercan Yazgan - Bülent Kayabaş topluluklarında çalıştı. Sinema ve televizyon dizilerinde de rol alarak, Bizimkiler dizisinde canlandırdığı "Sarhoş Cemil" karakteriyle zirveye çıktı. Bir dönem bir cafe - bar işleten sanatçı, İzmit Depremi mağduru ünlü kişi olarak da tanındı. HACI SELAMOĞLU