İYİ PARTİ DENİZLİ'DE SİYASİ GÜNDEMİ BELİRLEDİ

  • 26 Mart 2021 - 12:54
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İYİ Parti Seçim ve Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Tolga Akalın, Denizli'de partililerle bir araya geldi. İYİ Parti il binasında yaptığı basın toplantısıyla basın mensuplarının da sorularını cevaplayan Akalın, Ak Parti Denizli Milletvekili ve Ak Parti grup başkanvekili Cahit Özkan'a ağır sözlerle yüklendi.

Partililer ile erken seçimi beklediklerini ve daha önceden de bununla ilgili bir takvim açıkladıklarını kaydeden Akalın, şu an için erken seçim durumunda bir ittifak görüşmelerinin olmadığını ve iktidar olmak için İYİ Parti olarak tek başlarına hareket edeceklerini dile getirdi. Aynı zamanda Akalın, takvimin belirlenmesi durumunda görüşmelerinde gerçekleşebileceğini söyleyerek ittifak kapılarını tam olarak kapatmadı.

O CAHİT'İ UNUTMADIK SIRA ONA DA GELECEK!

Ergenekon ve Balyoz davaları sürecinde Cahit Özkan'ın yaptığı açıklamaları ve yaptıklarını unutmadıklarını dile getiren Akalın; "Cahit'i o zamanlarda yaptığı açıklamalar zamanından bilirim. Bizler o günlerde kahraman askerlerimizi savunurken o FETÖ'nün derneğinin avukatlığını yapıyordu. Buradan Cahit Özkan ile ilgili bir soru gelmişken hatırlatmak istiyorum. O Cahit'e söyleyin onu unutmadık, sıra ona da gelecek" dedi.

CAHİT ÖZKAN'I TİYE ALDI

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın AK Parti’nin gerçekleştirdiği 7. Olağan Kongrede ortaya çıkan sosyal mesafesiz, maskesiz görüntüler hakkında yapmış olduğu "YATAY ÇEKİM" savunmasını ise tiye alarak, "biz hiç bir basın mensubunun dikey çekim yaptığını görmedik" diyerek Özkan'ın açıklamalarını tiye aldı.

BEN AŞIYA DEĞİL ÇİN'E GÜVENMİYORUM

Gelen aşı sorusuna ise ilginç bir bakış açısıyla yorum yapan Öztürk, bu aşılama hızıyla bir sene daha sürer aşıların yapılma süreci. Ak parti kongresi sonrasında şimdi her yer kırmızı. Artık kendi kongresi de bittiğine göre tekrar önlem alırlar. Ayrıca bizlerde biliyorsunuz öncelikli sıradayız. Fakat ben aşı olmadım. Kendime çok iyi bakıyorum ve şükür hiç hastalanmadım dedi. Haberci Kuş'un aşıya güvenmiyor musunuz? sorusuna ise "Ben aşıya değil Çin'e güvenmiyorum" diyerek partililerin yüzünde tebessüm olmasına neden oldu.

Maltepe bayanlar

Pendik bayanlar

Anadolu yakası bayanlar