İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI VE MİMARLAR ODASI ARASINDAKİ FİNAL MAÇIYLA TURNUVA SONA ERDİ

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından bu yıl 32.’si düzenlenen ‘Geleneksel Meslek Odaları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ 22 Haziran tarihinde oynanan final maçı ile sona erdi. Finale İnşaat Mühendisleri Odası ile kalan Mimarlar Odası 2-0’lık skorla turnuvanın şampiyonu oldu.

  • 23 Haziran 2023 - 23:05
  • Son Güncelleme : 23 Haziran 2023 - 23:06

Bu yıl içerisinde yaşamını yitiren oda üyelerinden Tekstil Mühendisleri Odası Şube Başkanı Gökhan Onur ve Elektrik Mühendisi Ahmet Ersoy anısına düzenlenen turnuvaya Denizli’deki 9 oda katıldı.

3.’lük-4.’lük maçı 75’inci Yıl Berkay Halı Saha Tesisleri’nde Çevre Mühendisleri Odası ve Tekstil Mühendisleri Odası arasında oynanırken, final maçında İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası karşı karşıya geldi. 

Yetiş Mimarlık ve Utku Mimarlık şampiyonluğa katkı sağlarken; final heyecanına İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu, Mimarlar Odası Başkanı Özlem Durdu Kabel ve yönetim kurulu üyeleri, TMMOB İKK Sekreteri Mehmet Sarıca, TMMOB’a bağlı oda temsilcileri, üyeleri ve aileleri katıldı.