GÖKŞİN: AMAN DİKKAT!

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkan yardımcısı Zafer Gökşin, pazar günü Konya'da oynayacakları Konyaspor maçının önemine dikkat çekti, "Rakibimize saygı duyuyoruz. Çok iyi bir takım. Zorlu bir maç bizi bekliyor" diye konuştu.

  • 12 Mart 2021 - 08:25
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, pazar günü Konya'da Konyaspor'la oynayacak. Karşılaşma saat 14.00'da başlayacak ve canlı olarak EGE TV ve TBF'nin Youtube kanallarından yayınlanacak.

TBL liginde mücadele eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Konyaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Ligde son 6 haftada 6 galibiyet alarak iyi bir çıkış yapan Denizli Basket, Konyaspor’u da devirmek istiyor.

Kulüp Başkan Yardımcısı Zafer Gökşin, Konyaspor'un çok iyi ve kaliteli bir takım olduğunu söyledi. Gökşin," Tüm şehrin, takıma destek ve güç vermesini bekliyoruz. 9 maçımız kaldı ve her biri final olan bu maçları, tek tek düşünüp, bu 9 maçın sonunda Süper Lig sevincini tüm Denizlililerle yaşamak istiyoruz" dedi.

Gökşin," İnanılmaz derecede bu sezon kaliteli geçiyor. Biz yönetim olarak teknik heyete ve oyunculara güvenimiz tam. Konya ile oynanacak olan zorlu maçta gülen taraf umarım biz oluruz. Konya bana göre çok kaliteli bir organizasyon"dedi.

Öte yandan ligde Merkezefendi Denizli Basketbol ile birlikte 11 takım daha Süper Lig'e çıkma mücadelesi veriyor. Bir başka deyişle ligde puan farkının çok olmaması, zirve yarışındaki heyecanın dozunu daha da artıyor. Samsunspor’un liderlik koltuğunda oturduğu ligde, 1’er puan farkla Balıkesir B.B., Manisa B.B., Konyaspor Basketbol, Merkezefendi Belediyesi, Mamak Belediyesi, Akhisar Belediyesi, Kocaeli B.B. Kağıtspor, GCT Düzce, Bornova Belediyesi ve Yalovaspor takımları şampiyonluk umutlarını gelecek haftalara taşıdılar. İstanbul Basket’in son sırada yer aldığı ligde Budo Gemlik, Anadolu Basket ve Finalspor ise kümede kalma mücadelesi veriyorlar.