ALKIŞLAR MERKEZEFENDİ'NİN SULTANLARI İÇİN

2019 yılında kurulan Merkezefendi Belediyesi Kadın Voleybol takımı bu sezonu 3. sırada tamamladı.

  • 12 Mart 2021 - 08:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Tamamı Denizlili sporculardan oluşan temsilcimiz oynadığı tüm maçlardan galibiyetle ayrılarak Voleybol 2. ligine yükselmeyi başarmıştı.

2020 - 2021 sezonunda 22 maçta 18 galibiyet alan Merkezefendi'nin Sultanları 2. ligdeki ilk sezonunu üçüncülükle tamamlayıp, sadece bir galibiyet farkla play-off'un kapısından döndü.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan,"Biz gençlerimize, kadınlarımıza her zaman güvendik, her zaman güveneceğiz. Onlar da bizim güvenimizi, desteğimizi hiç bir zaman boşa çıkarmadılar... Yaşattıkları heyecan ve gurur için hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Bundan sonraki sezonlarla ilçemizin ismini tüm Türkiye'ye en güzel şekilde duyuracaklarına yürekten inanıyorum"dedi.

İLK YILDA BÜYÜK BAŞARI

Merkezefendi Belediyesi Kulüp Başkanı Veli Deveciler," Voleybol Kadınlar 2.Liginde mücadele eden Kulübümüz, ilk yılında büyük bir başarı göstererek ligi 3. sırada bitirdi. Teknik ekibi ve oyuncularımızı kutluyoruz. 22 maç oynayan takımımız, 18 galibiyet alarak büyük başarı göstermiştir. Nerdeyse tamamı Denizlili oyunculardan oluşan takımımız şehrimizi en iyi şekilde temsil etmiştir"dedi.

YENİ SEZON BAMBAŞKA OLACAK

Merkezefendi Belediyesi Kulüp Başkanı Veli Deveciler," Önümüzdeki yıl daha büyük başarılarla, bir üst lige çıkmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Pandemi şartlarının da ortadan kalması halinde, dolu tribünlerde harika bir voleybol sezonu için hazırlıklarımızı şimdiden yapmaya başladık. Kadınlarımızın spor yapması, yeteneklerini ortaya koyması, başarılı ve yarışmacı bir takım olarak neler yapabileceklerini görmeleri için büyük katkı koyan Merkezefendi Belediyesine ve Başkanımız Şeniz Doğan’ a teşekkürlerimizi sunuyoruz"diye konuştu.