GENÇ İŞÇİNİN ÖLÜMÜ ARKASINDA SORU İŞARETLERİ BIRAKTI

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde mevsimlik işçi olarak çalışmakta olan Zekeriya Dinç isimli genç dün gece saatlerinde evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Cansız bedeni adli tıp morguna kaldırılan genç adamın ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından belirlenecek. Meydana gelen olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor.

  • 07 Temmuz 2023 - 17:37
  • Son Güncelleme : 07 Temmuz 2023 - 17:42

Edinilen bilgiye göre olay, Denizli'nin Acıpayam İlçesi Yumrutaş Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede bulunan sulama birliğinde mevsimlik işçi olarak çalıştığı öğrenilen Zekeriya Dinç akşam saatlerinde mahallede bulunan kıraathanede bir süre vakit geçirdikten sonra iş için yatılı kaldığı eve gitti. Gece geç saatlerde yatmak için girdiği odasından silah seslerinin yükselmesi üzerine aynı yerde kalan iş arkadaşları 24 yaşındaki gencin odasına gittiklerinde talihsiz genci kanlar içinde yığılmış halde buldular. 

Yapılan ihbarlar üzerine bölgeye intikal eden sağlık ekipleri yaptıkları ilk sağlık müdahalesinin ardından Dinç'i ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdılar. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz genç hayata gözlerini yumdu. Acı heberi alan tüm yakınları ve sevenleri derinden üzüntü yaşarken olayla ilgili inceleme ve soruşturmaların devam ettiği öğrenildi. 

Yapılan ilk incelemeler neticesinde intihar şüphesi üzerinde durulurken, ölüm nedeni yapılan otopsinin ardından netlik kazanacak.