EMEP ADAYI ET BALIK KURUMU ÖNÜNDEYDİ: HALKI YOKSULLUĞA MAHKUM EDENLERDEN HESAP SORALIM!

Emek Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özcan Göçer, Et Balık Kurumu önünde kuyrukta bekleyen yurttaşlarla görüştü.

  • 22 Mart 2024 - 17:01
  • Son Güncelleme : 22 Mart 2024 - 17:02

Yurttaşların pahalılıktan şikayet ettiği görüşmede Göçer, “Halkı bu kuyruğa mecbur bırakanlara ders verelim” dedi. 

Sohbet esnasında kuyrukta bekleyen bir yurttaş, “Garibana ne olacak? Gariban ne yapacak, gariban saat 5’te gelmiş buraya” diyerek hayat pahalılığına sitem etti. Göçer’in yoksulluk ve iktidarın politikalarıyla ilgili eleştirileri üzerine araya giren yurttaş, “Az önce arkadaşlara da onu dedim. Bizim muhalefetlerimiz yok. Muhalefet olsa böyle olmaz. Gerçek muhalefet yok! Bizi sindirdiler. Şimdi bir şey desem alıp karakola götürecekler, korkuttular” diye konuştu. 

“DAHA KÖTÜ GÜNLER GÖRMEMEK İÇİN ÖRGÜTLENELİM!”

Görüşmelerin ardından Et Balık Kurumu önünde açıklama yapan Göçer, “Sahurdan beri kuyrukta bekliyorlar. Bu insanları ucuz ete muhtaç edip de bu hale getiren zihniyete karşı kavgamız devam ediyor. Yönetimlerde, meclislerde halk olmadığı müddetçe sonumuz bu şekilde kuyruklara muhtaç. Biz işçiler, emekçilerin olmadığı yönetimlerde daha kötü günler görmemek için birlikte mücadeleye davet ediyoruz” dedi. “Kavgamızın devamını vermek için birlikte güç olmamız gerekiyor” diyen Göçer, örgütlü mücadele çağrısı yaptı.