DEĞİRMENCİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI: PARTİMİZ MUTFAKTAN GELENİ SEVER!

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Demet Özkan Değirmenci, Şiir Otel’de yerel basınla buluştu. Değirmenci adaylığını ve projelerini sunduğu toplantıda Osman Zolan ile ilgili soruların cevabını da verdi.

  • 25 Kasım 2023 - 00:59
  • Son Güncelleme : 25 Kasım 2023 - 01:04

Vefat eden eşi Haluk Değirmenci ile zamanında hayattayken adaylık konusunu konuştuklarını ve vasiyetini yerine getirdiğini söyleyen Değirmenci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a rakip olmadığını, partimiz beni aday gösterirse sayın Zolan benimle, Zolan aday gösterilirse ben sayın başkanımızla yan yana çalışmaya devam ederiz dedi.


AK Parti'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başvuru yapan Demet Özkan Değirmenci, 26 Kasım Pazar günü Şiir Otel'de düzenlediği basın toplantısında aday adaylığı gerekçelerini ve projelerini açıkladı. Değirmenci, Denizli'deki gelişmeleri sokak sokak dolaşarak insanları dinleyerek takip ettiğini ve saha çalışmalarının çıktısı olarak hazırladıkları projeleri kamuoyuna açıklamak istediğini belirtti.


Projelerinden ve çalışmalarından sunumlarda bulunan Değirmenci basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. “Zolan’a rakip misiniz?” sorusunu da yanıtlayan Değirmenci; “Biz başkanımızla abi kardeş gibiyiz. Kendisiyle siyaset yaptım. Hatta kendisi benim dedemle de siyaset yaptı. Bu bir rekabet değil bayrak yarışıdır ben partimizin kadın adayıyım. Partimiz mutfaktan gelenleri sever. Sayın Zolan’da Nihat bakanımızın mutfağından yetişti bende kendisinin mutfağından geliyorum. Kim aday olursa diğeri onun yanında çalışmasına devam edecektir” dedi.

Denizli'nin daha da gelişmesi için yeni vizyonlar ve projeler geliştirmenin önemli olduğunu belirten Değirmenci, "Merkezi hükümetle uyumlu ve entegre projelerle Denizlimizin altın çağına kavuşacağını umut ediyorum. Projelerimizi hayata geçirirken Cumhurbaşkanımız 

Aday gösterilme şansıyla ilgili soruya ise Değirmenci, şansının yüksek olduğunu ve bu işi bilen biri olarak aday adayı olduğunu söyledi.

Son olarak, eşi Haluk Değirmenci'nin vefatından önce yerel yönetimlerde görev alması yönündeki vasiyetini paylaşan Değirmenci, eşinin kendisine "Ben gidiyorum, seni yukarıdan izleyeceğim" dediğini ifade etti.