BAŞKAN ATLI’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Başkan Atlı mesajında, “Öğretmen; hepimizin üzerinde büyük emeği olan ve gönlümüzde müstesna bir yer tutan, toplum için eğitim dünyasının vazgeçilmez unsuru, bizler için benliğimizi ve geleceğimizi şekillendiren mahir ellerdir” dedi.

  • 24 Kasım 2023 - 12:55
  • Son Güncelleme : 24 Kasım 2023 - 12:57

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile yayınladığı mesajında, öğretmenlerin gelecek nesilleri yetiştiren, onların elinden tutan ve hayata hazırlayan yol göstericiler olduğunu söyledi. Başkan Atlı, “Öğretmen; hepimizin üzerinde büyük emeği olan ve gönlümüzde müstesna bir yer tutan, toplum için eğitim dünyasının vazgeçilmez unsuru, bizler için benliğimizi ve geleceğimizi şekillendiren mahir ellerdir. İnanıyorum ki öğretmenler, bütün dünya için her anlamda gelişmiş ve müreffeh bir topluma çıkan tüm kapıları açan yegâne anahtardır” dedi. 

Başkan Atlı, mesajına şu ifadelerle son verdi:

“Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Toplumu gerçek amacına, gerçek mutluluğuna ulaştırmak için iki orduya gerek vardır. Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu, diğeri ulusun geleceğini yoğuran bilim ordusudur” sözü, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki yerinin önemini vurgulamıştır.

Bu duygu ve düşünceler ile Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevleri başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor; tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum”.