CEYLAN'IN AVUKATI ÇAPAR İDDİALARI YALANLADI

Pamukkale Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın Genel Sekreter Tamer Ceylan’a üniversite yönetiminde önemli yetkiler vermesinden sonra son aylarda birçok kişinin görev yerlerinin değiştirildiğine ve istifaya zorlandığına dair yaptığımız haberin ardından Ceylan’ın avukatı Bayram Can Çapar haberimizle ilgili cevap hakkını kullanarak iddiaları yalanladı.

  • 30 Temmuz 2023 - 21:43
  • Son Güncelleme : 30 Temmuz 2023 - 21:56

Pamukkale Üniversitesinde Ödüllü Kadro Cezalandırılıyor başlığıyla girdiğimiz haberin ardından Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Tamer Ceylan’ın avukatı Bayram Can Çapar haberimize ilişkin cevap hakkını kullanarak; “Müvekkilimiz Tamer Ceylan Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri olup haber konusu ve içeriğindeki iddialarla ilgili olarak hiçbir dahili ve işlemi bulunmamaktadır” yanıtı verdi.

Haber kaynaklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Av. Bayram Can Çapar; “Söz konusu habere ilişkin iddiada bulunan haber kaynağı şahıslar bir takım menfaat ve çıkar gruplarının parçası olup bu menfaat gruplarının çıkarlarını gerçekleştirmek doğrultusunda müvekkilimize karşı bilinçli ve sistematik

biçimde çeşitli basın kuruluşları vasıtasıyla kişilik haklarına saldırıda bulunarak itibar suikastı gerçekleştirmeye çalışmaktadır” yanıtı verdi.

Haber kaynaklarının iddialarının kurgusal ve yalan içeriklere bağlı olduğunu iddia eden Çapar; “ Bu hususta bizatihi olarak cumhuriyet başsavcılığına gereğinin takdiri ve ifası için önceden suç duyurusunda bulunulmuştur” dedi.

Haberimizin içeriğiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Çapar; “Haber içeriğindeki iddialara gelinirse, bilindiği üzere 2547 sayılı yasanın 13/b-4 maddesi uyarınca Müvekkilimiz Tamer CEYLAN’ın kamu personelini tayin etme, başka birimlere yer değiştirmek suretiyle geçici görevlendirme yapmak gibi yasal         hak ve yetkileri bulunmamaktadır” diyerek Ceylan’ın mevcut kadro değişiklikleri, sürgün veya mobbing iddialarıyla ilişkilendirilmemesi gerektiğini kaydetti.

Ödüllü kadro cezalandırılıyor haberini okumak için tıklayınız