ÇAMELİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ YAŞANDI

3 yıldır Çameli Meslek yüksekokulu Müdürlüğü yapan Prof. Dr. Muzaffer Adak’ın yerine Öğr. Gör. Recep ÇAKIR getirildi.

  • 29 Aralık 2020 - 20:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen devir teslim törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’da katıldı.

Görevini devreden Prof Dr Muzaffer Adak ; Görevim müddetince Çameli’ndeki idarecilerden sıcak ilgi gördüm. Okulumuz için önemli adımlar attık. Görevi devralan Ögr. Gör.Recep Çakır , yaptığı hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Muzaffer Adak’a teşekkür ederek, görev değişimini bir bayrak yarışı olarak gördüğünü ve bu bayrağı daha ileri taşımanın temel bir görev olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Çakır amaçlarının ülkemize ve milletimize hizmet etmek olduğunu ve bu amaç doğrultusunda tüm akademik ve idari personel ile birlikte çalışarak, kendilerine tevdi edilen bu görevi en güzel şekilde yerine getirmek için bütün güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Meslektaşım Muzaffer Adak’a yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.

Prof. Dr. Muzaffer Adak’a görev süresince Çameli Meslek Yüksekokuluna bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Görevlerin bayrak yarışı, aslolanın kurumların baki kalması ve görev bayrağını daha ileriye ve yükseğe taşımak olduğunu ifade eden Başkan Arslan görevi devralan Öğr.Gör. Recep Çakır’a yeni görevinde başarılar diledi. Konuşmaların ardından karşılıklı onurluk ve çiçek takdiminde bulunuldu.