BOŞANMA DAVASINA GİDERKEN KAZA YAPTI

Denizli'nin Merkezefendi İlçesine bağlı Akkonak mahallesi, Kazım Kaynak caddesinde meydana gelen trafik kazasında başka bir araç tarafından sıkıştırılan sürücü hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Hurdaya dönen araçtan mucize eseri kurtulan sürürcünün boşanma davasına gittiği öğrenildi.

  • 05 Temmuz 2021 - 15:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Kültür Merkezi tarafından Akkonak Parkına doğru iniş yapan araç iddialara göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu hakimiyetini kaybetti. Kazım Kaynak caddesi üzerinde gerçekleşen kazada araç sürücüsü 30 yaşlarında olduğu düşünülen A.K. aracıyla önce refüje çıktı sonra takla atarak ağaçlara çarptı. Ağaçlara çarpmasıyla anca durmayı başaran arabada sürücü sadece kafasına aldığı tranvayla kurtulurken, yolda kazayı gören AKUT gönüllüsü tarafından kazazedeye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan adamın sağlık durumu iyiyken araç ise kullanılamaz hale geldi.

BOŞANMNAYA GİDERKEN KAZA YAPTI

30 yaşlarında olduğu öğrenilen sürücü A.K.'nin kaza yapmadan önce boşanmak için adliyeye gideceği öğrenildi. Araçtan çıktıktan sonra telefonuna sarılan talihsiz sürücü ilk olarak telefonla davaya katılamayacağını kaza geçirdiğini bildirdi.