BİNLERCE KİŞİ BABADAĞ FESTİVALİNDE DOYASIYA EĞLENDİ!

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali 350 kadın girişimci ve çok sayıda vatandaşın yoğun katılımıyla başladı. Sabahın erken saatlerinde stant alanlarını ziyaret eden vatandaşlar, birbirinden güzel şarkılarını Babadağ’da söyleyen Gökçe için alanı hınca hınç doldurdu.

  • 10 Temmuz 2023 - 05:37
  • Son Güncelleme : 10 Temmuz 2023 - 05:45

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenen Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali vatandaşların yoğun katılımı ile başladı. Sabahın erken saatlerinde stantlardaki yerini alan kadın girişimciler birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünlerini Babadağ’da sergiledi. Festivale çok sayıda vatandaşın katılımının yanı sıra TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, ilçe başkanları, parti üyeleri, muhtarlar ve meclis üyeleri katılım sağladı.


BİNLERCE VATANDAŞ BABADAĞ’A COŞKUYU YAŞADI

Kadın girişimcilerin yanında olmaya devam eden Babadağ Belediyesi, düzenlediği Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali’nde yüzlerce vatandaşı ağırladı. El emeği göz nuru ürünlerini stantlarda sergileyen kadın girişimciler için gereken ön hazırlığı haftalar önce yapan Babadağ Belediyesi, birbirinden farklı etkinlikler ile festivali dolu dolu yaşattı. Sabahın erken saatlerinde stant alanlarını kadın girişimciler için hazırlayan Babadağ Belediyesi, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Kortej yürüyüşü ile başlayan Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali, bando takımı, yöresel halk oyunları, modern dans grupları devam etti. İlerleyen saatlerde Pamukkale Üniversitesi Resim Bölümü Öğrencileri iş birliği ve Ümit Yelin katkılarıyla hazırlanan Çeyiz Sandığından Sokağa Projesinin tanıtım lansmanı ile sokağın açılışı gerçekleştirildi. Kurdele kesimi ile sokağın açılışını gerçekleştiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan eşlik etti.


HEM ÇOCUKLAR HEM DE AİLELERİ DOYASIYA EĞLENDİ

Festivalin ilk gününde başlayan farklı etkinlikler ile hem çocuklar hem de aileleri doya doya eğlendi. Festival boyunca workshop eğitimleri ile hem kadınlar hem de çocuklar el sanatlarını öğrenme fırsatı buldu. Festivalin ilk gününde geceye Gökçe, damga vurdu. Hem yetişkinler hem de çocuklar için daha önce yapılmayan bir konsept hazırladıklarını belirten Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Büyük bir heyecan ile haftalardır hazırlık yaptığımız Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivalimiz bugün başladı.  Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, kadınlarımıza ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Festivalimize 350 kadın girişimcimiz katılım sağladı. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızda yoğun bir ilgi gösterdi.  Bizim için oldukça kıymetli olan Pamukkale Üniversitesi Resim Bölümü öğrencileri ile iş birliği içerisinde Ümit Yelin katkılarıyla hazırlanan Çeyiz Sandığından Sokağa Projemizin tanıtım lansmanını gerçekleştirerek sokağımızın açılışını yaptık.  Gün boyunca birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklerimiz devam etti.  Günün sonunda ise hem vatandaşlarımız hem de çocuklarımız genç popçu Gökçe’nin seslendirdiği şarkılar ile doyasıya eğlendi. Bu anlamda protokol üyelerimize, tüm belediye personellerimize ve bizi yalnız bırakmayan MEC Ajans’a teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.


BABADAĞ’DA GÖKÇE RÜZGARI ESTİ

Birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Babadağ’da performansı ve güzelliği ile herkesi büyüleyen Gökçe sahne aldı. En sevilen hit olmuş şarkılarının yanı sıra sürpriz coverları ile Babadağ’da coşku yaratan Gökçe, özellikle çocuklar tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı. Enerjik sahne performansıyla bilinen Gökçe, Babadağ’da vatandaşları coşturdu. Vatandaşlar, ziyaretçilerine hem konseri dinleyebileceği hem de çeşitli aktivitelere katılabileceği bir alan yaratan Babadağ Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.


Babadağ Tanıtım Günleri, El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali bugün de birbirinden farklı etkinlikler ile gün boyu devam edecek.