BAŞKAN GÖKCE, AK PARTİ İL BAŞKANINA SERT ÇIKIŞTI

Meral Akşener'in Denizli mitinginin ardından Ak Parti Denizli İl Başkanının "Taşıma" tartışması başlatmasıyla siyasetin gündemi bir anda miting olmuştu. Üzerinden günler geçmesine rağmen art arda gelen açıklamalarla siyasetin ateşi dinmedi. Son olarakta İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce tartışmaya katılarak videolu göndermede bulundu.

  • 26 Kasım 2021 - 01:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Başkan Gökce, Ak Parti Denizli İl Başkanının Meral Akşener'e yönelik otobüslerle insan taşıdınız eleştirisine Türkiye'nin gündemine oturmuş bir video ile yanıt verdi.

Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilisi, Alsancak Stadı'nın açılışı, deprem konutlarının teslimi ve Menemen mitingi için İzmir'e gelecek olan Erdoğan'ın programına katılması için belediye işçilerini tehdit etmiş, İşçileri Menemen Koyundere Belediye Şantiyesi’nde toplayan yetkili, "Mitinge katılmak zorunlu. Eğer yanınızda dört kişi getirmeyecekseniz pazartesi işe gelmeyin" ifadesini kullanmıştı. 

Bu skandal videoyu twitter'de paylaşan başkan Gökce sert çıkışarak; "Ak Parti'nin İzmir Mitingi toplama değil, Zorlama miting olmuştur" ifadelerini kullandı.

Başkan Gökce Haberci Kuş'a yaptığı açıklamada ise; "Yaptığımız mitingden etkilenip korkan iktidar, zorlamayla tehditle insanları mitinglerine getirmek için her türlü oyuna başvuruyor. Denizli mitingi için laf eden Yücel Güngör, birazcık vicdanı varsa bu görüntülere de açıklama yapsın" dedi.