YORUM ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ RE MAJÖR'DE KUTLADI

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir etkinlik düzenleyen Yorum Eğitim Kurumları, RE Majör Restoran’da tüm öğretmenleriyle bir araya geldi. Müzik ve eğlence dolu gece renkli görüntülere neden olurken öğretmenler gönüllerince eğlendiler.

  • 25 Kasım 2021 - 14:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de 30 yıllık geçmişiyle en köklü eğitim kurumlarından birisi olan Yorum Eğitim Kurumları’na bağlı öğretmenler, RE Majör Restoran’da düzenlenen öğretmenler gününe özel programda bir araya geldiler. Gönüllerince eğlenen öğretmenler gece boyu şarkılar eşliğinde adeta pandemi döneminin acısını çıkardılar. 


ŞARKILARI DA BİR ÖĞRETMEN SÖYLEDİ

RE Majör restoran sahnesinin Salı ve Cumartesi günleri vazgeçilmezi haline gelen RAMO ve OZAN, bu sefer öğretmenler için sahne aldılar.

Bu hafta sağlık sorunları nedeniyle sahne alamayan Ramo’nun yerine sahneye çıkan genç müzisyen Ali Polat bağlamada yer alırken, usta perküsyoncu Uğur Baran’da davuluna öğretmenler için vurdu.

Sosyal Bilgiler öğretmeni olan ve en büyük tutkusu olan müziği bırakmayan Ozan Aydemir sahneden tüm Yorum Eğitim Kurumları öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlarken hiç beklenmedik bir sürpriz ile karşılaştı.


OZAN’A, ÖĞRETMEN EŞİ SEVDA’DAN ÖNEMLİ JEST

Öğretmenler günü etkinliğinde bir öğretmen olarak sahne aldığını dile getiren Ozan Aydemir’e eşi Sevda Aydemir’den önemli bir jest yapıldı. Kendisi de Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri öğretmeni olan Sevda Aydemir, eşi Ozan Aydemir’e sahnedeyken öğretmenler gününe özel yaptırdığı pastayı getirdi. Mikrofonu eline alan Sevda Aydemir: “Buradan başta sahne alan eşim Ozan olmak üzere tüm Yorum Eğitim Kurumları çalışanı öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ben de bugün bir öğretmen olarak sizlerin arasındayım. Bu özel günü hep birlikte geçirelim istedim” dedi.

Sahnede pastasını kesen Ozan Aydemir, sonraki parçalarını eşine armağan ederek jestine karşılıklar vermeyi ihmal etmedi. 


YORUM’UN KURUCUSU YILDIZ’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Re Majör restoran işletmecilerine teşekkür eden ve geceye renk katan müzisyenleri kutlayan Yorum Eğitim Kurumları Kurucusu Sabri Yıldız; “Fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirmek için yola çıkan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Böylesi bir günde öğretmen bir arkadaşımızın şarkılarıyla bize eşlik etmesi gecemizi daha anlamlı kıldı. Kendisine ve emeği geçen tüm Restoran çalışanlarına teşekkür ederim ” dedi.



Haber Foto Galeri