BAŞKAN DEVECİLER, TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPTI: BU MAÇI BİRLİKTE KAZANALIM

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginde oynadığı son 3 maçtan eli boş ayrılan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Pazar günü Denizli’de TOFAŞ’ı konuk edecek. Hayati öneme sahip TOFAŞ maçı öncesi konuşan Başkan Veli Deveciler, “Denizli’de basketbol adına bambaşka hayaller kuracağımız günler için bu maçı birlikte kazanalım” dedi.

  • 13 Nisan 2023 - 10:45
  • Son Güncelleme : 13 Nisan 2023 - 10:49

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 25’inci haftasında Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket, TOFAŞ’ı ağırlayacak. PAÜ Spor Kompleksindeki karşılaşma Pazar günü saat 13:00’de başlayacak. Ligde aldığı 10 galibiyetle play-off hattının içinde olan temsilcimiz, kalan 6 haftada en iyi sonuçları alıp tarihinde ilk kez ilk 8’in içinde yer almak istiyor.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMALIYIZ”

Zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Veli Deveciler, “Bir sürü olumsuzluğa rağmen Denizli’de basketbolun önemli bir gündem olmasını başardık. Maçlarımızın olmasını sabırsızlıkla bekleyen seyircimiz, her maç salonda harikalar yaratıyor. Takımın kazanma isteğinden, oynadığı basketboldan keyif alıyor. Her hafta ülke basketbolunun gündeminde takımımız ve şehrimiz var. Bütün bunların uzun yıllar yaşanması için elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu.

“BU MAÇI BİRLİKTE KAZANALIM”

6 maçlarının kaldığını ve hepsinin de birbirinden zorlu rakiplerle olduğunu söyleyen Başkan Deveciler, “Taraftarın gücünü en yüksek derecede göstermesi gereken haftalar geldi. Bu hafta Pazar günü saat 13:00’te belki bizim için ligin en önemli maçlarından birini TOFAŞ ile oynayacağız. TOFAŞ çok güçlü ve ekol olan bir takım. Ama biz de sahamızda kimseye boyun eğmiyoruz. Hep birlikte, salonu doldurup, son saniyeye kadar takımımıza destek olalım. Denizli’de basketbol adına bambaşka hayaller kuracağımız günler için bu maçı birlikte kazanalım” dedi.