BAŞKAN ÇELİK: POLEMİĞE GİRECEĞİMİZİ SANIYORSANIZ YANILIYORSUNUZ

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yalan iddialarla Bozkurt Belediyesi'ni hedef gösteren 'sosyal medya trollerine' tepki gösterdi.

  • 27 Haziran 2020 - 08:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çelik yaptığı açıklamada belediye personelinin katledilen hayvanların cesetlerini almaya gitmesi üzerine bir grubun fotoğraf çekerek sosyal medyada 'Bozkurt Belediyesi köpek katliamı yapıyor' iddiası ile paylaştığını ifade etti. Köpekleri katledenlere ve bu iftirayı yayanlara tepki gösteren Çelik; "Tüm canlı ve doğa haklarına olan demokratik duruşumuzdan, ellerinizdeki çamurla bize saldırmanızdan taviz vereceğimizi, sizi muhatap alarak karşılıklı polemiğe gireceğimizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bizim “hizmet” gibi sizin anlamayacağınız bir derdimiz var" dedi.

BELEDİYE'NİN ADINI UCUZ HAMLELERLE KİRLETEMEZSİNİZ

Başkan Çelik'in paylaşımında yer alan diğer ifadeler şöyle: "Sosyal medya trollüğü ve ideolojik körlük, geleceğimizi her türlü felaketten daha çok tehdit etmektedir. Size bununla ilgili şöyle bir örnek vereyim. Dün, İnceler mahallemizde vatandaşlarımız bizleri arayıp “Sokaklarda köpek ölüleri” var diye ihbarda bulundular. Anında olay yerine gittik ve kelimenin tam anlamıyla alçakça bir vahşilikle karşılaştık. Zavallı 6 hayvanı katledip sokaklara atmışlar. Öncelik olarak ekiplerimiz bu hayvanların cansız bedenlerini sokaklardan toplamaya başladılar. Bu işlem yapılırken, vatanını ve milletini çok seven bir ideolojik trol, personelimizin fotoğrafını çekip, “Bozkurt Belediyesi köpek katliamı yapıyor” diye sağa sola paylaşım yapıyor. Bunu kimin yaptığını biliyoruz ama biz “edep” ediyoruz. Sizinle canlıların kutsal yaşamı üzerinden polemiğe girmeyi “reddediyoruz!” Devletimizin emniyet güçlerinin bir an evvel bu vahşiliğin sorumlularını bulmasını ve en ağır şekilde cezalandırılmalarını diliyorum. Bozkurt Belediyesi’nin adını böyle ucuz hamlelerle kirletemezsiniz."