BAŞKAN ATLI, KAZIM ARSLAN’I VEFATININ 4. YIL DÖNÜMÜNDE ANDI

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, CHP 27.Dönem Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın vefatının 4. Yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

  • 07 Haziran 2023 - 01:09
  • Son Güncelleme : 07 Haziran 2023 - 01:12

27. Dönem CHP Denizli Milletvekili, 2014 yerel seçimlerinde CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı, 25. ve 26. dönemlerde Denizli milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon Üyesi Kazım Arslan’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü hala yaşadıklarını belirten Başkan Atlı, “onu ve şehrimiz için yaptıklarını hiç unutmayacağız” dedi.

Başkan Atlı, “Şehrimiz İçin Yaptıklarını Hiç Unutmayacağız”

25. ve 26. dönemlerde Denizli milletvekili, 27. Dönem CHP Denizli Milletvekili Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyon Üyesi Kazım Arslan’ı 4 yıl önce kaybettiklerini belirten Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Denizli Milletvekilimiz, ağabeyimiz Kazım Arslan’ı geçirmiş olduğu ani bir rahatsızlıktan dolayı kaybetmiştik. Aradan 4 yıl geçti ama ağabeyimizin acısı yüreğimizde hala çok taze. O bizim ağabeyimiz, büyüğümüzdü. Denizli siyaseti için büyük bir değerdi. Yardımseverliği, insanlığı ve dürüstlüğü ile her kesimin kalbinde taht kurmuştu. Görüşü ne olursa olsun herkes onu çok sever, değer verir ve sayardı.  4 yıl önce hayatını kaybeden Denizli siyasetinin duayen ismi Kazım Ağabeyimizi saygı, rahmet ve özlemle anıyorum. Şehrimize birçok şey kazandıran Kazım Ağabeyimizin mekanı cennet olsun, onu ve şehrimiz için yaptıklarını hiç unutmayacağız” şeklinde konuştu.