ATATÜRK FİLMİNİN YÖNETMENİ VE OYUNCUSU, DENİZLİ'DE PAÜ'LÜ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Atatürk Filminin Yönetmeni ve oyuncularından Sarp Akkaya Pamukkale Üniversitesi Öğrencileriyle Buluştu

  • 22 Aralık 2023 - 11:45
  • Son Güncelleme : 22 Aralık 2023 - 12:00

Türk sinemasının önemli isimlerinden Mehmet Ada Öztekin ve Sarp Apak, Ali Yavuzçehre Vakfı'nın davetlisi olarak Pamukkale Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Forum Çamlık sinema salonunda düzenlenen etkinlikte, Atatürk filminin yönetmeni ve Enver Paşa rolündeki oyuncu, öğrencilerle birlikte filmi izledi ve küçük bir söyleşi gerçekleştirdi.


Filmin sonunda gerçekleşen söyleşide öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Mehmet Ada Öztekin ve Sarp Akkaya, öğrencilerle samimi bir diyalog kurarak gönüllerde özel bir yer edindi. Sinema dünyasına dair deneyimlerini paylaşan ikili, öğrencilere ilham verici mesajlar verdi.

Etkinlik sonunda Ali Yavuzçehre Vakfı kurucusu Ahmet Yavuzçehre, yönetmen Mehmet Ada Öztekin ve oyuncu Sarp Akkaya'ya teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti. Eğlenceli ve bilgilendirici geçen etkinlik, Forum Çamlık sinema salonunda gerçekleşti.

Öğrenciler, Türk sinemasının önde gelen isimleriyle bir araya gelmenin heyecanını yaşayarak, unutulmaz bir sinema deneyimi yaşadılar. Ali Yavuzçehre Vakfı'nın düzenlediği etkinlikle sinema ve kültür dünyası, Pamukkale Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.