AHMET HAKAN, YUKARISEYİT MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çal Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan, seçim çalışmaları kapsamında Yukarıseyit Mahallesi'nde düzenlenen bir etkinlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

  • 23 Ocak 2024 - 17:41
  • Son Güncelleme : 23 Ocak 2024 - 17:50

Ahmet Hakan, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı ve vaat ettiği projelerle mevcut sorunları çözmeyi taahhüt etti.


Vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran Ahmet Hakan, özellikle mısır silosu, Bakan Ovası yollarının islahı, 3. ve 1. TOKİ'ye yol islahı konularında gelen şikayetleri dikkatle dinledi. Hakan, mevcut sorunların çözümü için takipçisi olacaklarını ve başkanlık dönemlerinde bu taleplere hızlı çözümler getireceklerini belirtti.


Ahmet Hakan, projeleri arasında yer alan çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşırken, özellikle ilk 2 yıl içinde mevcut sorunları çözme sözü verdi. Ayrıca, Yukarıseyit Mahallesi'nin sosyal hayatına katkı sağlayacak projelerle vatandaşların daha mutlu bir yaşama kavuşacağının altını çizdi.

Çal Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan, etkinliğin sonunda mahalle sakinlerine teşekkür ederek, "Biz birlikte, el birliğiyle bu sorunları çözeceğiz. Sizlerle birlikte daha güzel yarınlara adım atmak için buradayız" dedi. Ahmet Hakan, seçim sürecinde mahalleleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğini belirtti.