AKEM 10 YILDIR BAŞARININ ADRESİNDEN LİSELİLERE BURS FIRSATI!

Denizli'nin önde gelen özel eğitim kurumlarından AKEM 10.yılını kutlamaya hazırlanırken, fırsat eşitliği ilkesi ile öğrencilere burs fırsatı sunuyor. 17 ve 18 Şubat tarihlerinde ücretsiz burs sınavı için başvuru süreci başladı.

  • 23 Ocak 2024 - 17:35
  • Son Güncelleme : 23 Ocak 2024 - 17:38

Denizli'nin seçkin özel eğitim kurumlarından AKEM 10 yılına girmeye hazırlanıyor. Verdiği kaliteli eğitimi ile her eğitim yılında adından söz ettiren AKEM, 10.yılında da ücretsiz bursluluk sınavına davet ediyor. 8.9.10 ve 11.sınıflar için düzenlenecek AKEM Burs sınavı için başvuru süreci başladı. 17 ve 18 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan sınava ücretsiz olarak başvurulabilecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan sınavda kontenjan sınırı bulunuyor.

Fırsat Eşitliği İlkesi ile Burs Fırsatı

Eğitimde fırsat eşitliğine önem veren AKEM koleji bu sınavla çeşitli burs imkanları sunuyor. Sınav başvuru formuyla beraber veliler ve öğrenciler çeşitli imkanlarla buluşarak kaliteli eğitim ile tanışacak. Bu sınavla beraber AKEM’in eğitim fırsatlarından faydalanacak öğrenciler eğitim hayatlarına yön verme şansına sahip olacak.

Bursluluk sınavına başvuruda bulunarak eğitim hayatına yön vermek için https://akemkoleji.com/akem-burs-sinavi-2024/ linki üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.